Kingsworld Den Haag 2020

18+

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cars Jeans Stadion Park

Haags Kwartier 55

2491BM Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
KINGSWORLD 2020 - CARS JEANS STADION PARK!

Over dit evenement

KINGSWORLD 2020 - CARS JEANS STADION PARK!!🏡🎪

Een stad als Den Haag verdient natuurlijk een festival op Koningsdag. Vorig jaar was het eindelijk zover en dit jaar vindt de tweede editie plaats. Op maandag 27 april kunnen duizenden feestgangers hun Koningsdag vieren op “Kingsworld Den Haag”. En dit jaar wordt het nóg gezelliger en nóg grootser!

Vorig jaar vond de aftrap van dit Koningsdag Festival plaats in het Zuiderpark. Aangezien het Zuiderpark in 2020 rond Koningsdag het toneel is voor het Internationale evenement “The Invictus Games” kunnen wij dit jaar niet terecht in het Zuiderpark. Geen probleem, want de aankomende Kingsworld editie zal plaatsvinden in het "Cars Jeans Stadion Park". Dat wil zeggen recht vóór het "Cars Jeans Stadion". Kortom, het Stadion is onderdeel van ons decor. Je kunt het aan ons overlaten om dit plekje om te toveren tot ons Koninklijke Festival!!👑🎉

Kingsworld blijft gewoon in de mooiste stad van Nederland... Den Haag! De geweldige Festival look wordt nog leuker dan afgelopen jaar én er wordt een héél stadion als decor aan toegevoegd!!😍

4 PODIA:

➤ De Mainstage bomvol met de beste en populairste Artiesten van nu.

➤ En natuurlijk mag er tijdens de dag dat heel Nederland Oranje kleurt het "Huis van Oranje" niet ontbreken. DE plek waar je in je Moeders taal ongegeneerd kan meezingen met een héééle lange lijst van de Gezelligste en Beste Zangers die er zijn.🇳🇱

➤ Area 3 staat deze editie helemaal in het teken van de 90s!!🕺

➤ En last but not least... Area 4: de Silent Disco!!🎵

Verder hebben we uiteraard lekkere Foodtrucks, gave attracties en natuurlijk allemaal leuke plekjes waar jij samen met je vrienden kan chillen.

De Line Up zal op korte termijn bekend gemaakt worden.

Hoe kom je bij het “Cars Jeans Stadion Park”? Nou dat is heel makkelijk én op deze bijzondere dag maken we dat speciaal voor jullie nóg makkelijker:

🚃Zo pak je bijvoorbeeld vanaf Den Haag Centraal Tram 3, 4 of de E lijn en stapt uit bij Halte Forepark. Hier wacht de Kingsworld bus die je rechtstreeks naar het Festivalterrein rijdt. Zo ben je binnen een kwartiertje vanaf Den Haag CS bij Kingsworld Den Haag!

🚲 Ook op de fiets ben je er zo. Vanaf het centrum van Den Haag is het slechts 20 minuutjes fietsen.

🛵 Liever met de scooter? Dan rij je binnen 12 minuutjes naar het stadion, waar ook voor Felix gebruikers een aparte officiële Felix parkeerzone is ingericht!

De voorverkoop start op woensdag 13 november om 19.00 uur! Tickets zijn verkrijgbaar via www.kingsworlddenhaag.nl

Dit is een 18+ evenement.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cars Jeans Stadion Park

Haags Kwartier 55

2491BM Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen