Gratis

Kickstart weekend Rijnsburg 9 t/m 11 februari 2018

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

GoGo

Gemeente Katwijk

Hofweide 1

2231 ST Rijnsburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dit kickstartweekend wordt verzorgd door een team van De Laatste Reformatie Nederland.

In Rijnsburg hebben wij de beschikking over een mooie grote ruimte, dus je bent van harte uitgenodigd om te komen en vrienden/bekenden mee te nemen.

Je zult worden getraind en geactiveerd om in geloof uit te stappen: de zieken te genezen, het evangelie te prediken, om te dopen in water en in de Heilige Geest en om discipelen te maken. Je krijgt goed onderbouwd bijbels onderwijs en je leert dit zelf in praktijk te brengen door in kleine groepen de straat op te gaan, waarbij een ervaren trainer met je mee gaat om je een kickstart te geven.

Tip: bekijk voor je komt onze gratis documentaire The Last Reformation - The Beginning .

In Handelingen lezen we dat God gewone mensen gebruikt om buitengewone dingen te doen. De eerste gemeente groeide snel en gelovigen waren vol van de Heilige Geest. De discipelen predikten, genazen, bevrijdden en doopten mensen in water en in de Heilige Geest. De apostel Paulus benadrukt het belang van het handelen in (bovennatuurlijke) kracht: "Het bericht dat ik verkondigde, overtuigde niet met wijsheid, maar bewees zich door de kracht der Geest, want uw geloof moest niet op de menselijke wijsheid steunen, maar op de kracht van God". '(1 Kor 2: 4-5, NBV). Dit was toen het normale leven voor een discipel van Jezus Christus. Is deze manier van leven ook voor vandaag? Zijn wij als discipelen van Jezus nog steeds geroepen om dezelfde "Handelingen" te doen? Ja!

PROGRAMMA: Ons seminar is een praktische opleiding van 3 dagen over discipelschap en bestaat uit diverse belangrijke onderwerpen over discipelschap. Onderdeel van het programma is ook dat we de straat op gaan om zieken te genezen en het evangelie te verkondigen, onder toezicht van teamleden van de Laatste Reformatie / De Laatste Hervorming.

We moedigen u aan om alle 3 dagen te komen, zodat u niets van de opleiding zult missen en voldoende ervaring opdoet. Reserveer hiervoor 3 tickets (vrijdag, zaterdag, zondag)!


Het programma is als volgt:

Vrijdag
10:00: Onderwijs
12:30: Lunch (niet inbegrepen)
13:30: Straatevangelie
16:30: Getuigenissen, gebed, genezing, bevrijding en open bijeenkomst

Het programma op vrijdag eindigt rond 18.00 uur.

Zaterdag
10:00: Onderwijs
12:30: Lunch (niet inbegrepen)
14:00: Doop en straatevangelie
19:00: Onderwijs, getuigenissen, gebed, genezing, bevrijding en open bijeenkomst

Het programma op zaterdag eindigt rond 21.30 uur.

Zondag
10:00 Onderwijs
12:00 Afsluiting

Lunch/diner

Lunch en diner zijn niet inbegrepen. Voor lunch- en dinermogelijkheden verwijzen wij je graag naar diverse supermarkten of horeca-gelegenheden in de directe omgeving. Natuurlijk ben je vrij om zelf eten mee te nemen!

Mocht je verhinderd zijn, wil je dat z.s.m. aangeven? We hebben beperkte ruimte beschikbaar en willen dan graag je plaats aan iemand anders geven.

Heb je vragen? stuur ons een email: kickstartnederland@gmail.com


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

GoGo

Gemeente Katwijk

Hofweide 1

2231 ST Rijnsburg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen