Kickstart - Een introductie in crypto

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Kickstart - Een introductie in crypto

Kickstart - Een introductie in crypto

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Crypto Thrive Nieuwe Baan 5 9111 Sint-Niklaas Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 7 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Veel mensen zijn op zoek naar mogelijkheden om hun geld te investeren. Er is natuurlijk niks fijner dan je geld zien vermenigvuldigen. Want alles wordt duurder. Het financiële systeem wankelt. Maar wat is een veilige investering met een hoog rendement? Kom luisteren en ontdek hoe wij het doen.

Wij organiseren en geven technische, informatieve trainingen die mensen toelaten toegang te krijgen tot de cryptowereld, hen toelaat erin te investeren op een slimme manier met stabiliteit én rendement.

Na ons cryptobad zal je perfect weten wat de begrippen blockchaintechnologie, cryptocurrencies, altcoins, stablecoins, smart contracts, staken, locken en passief inkomen betekenen.

Wij doen dit omdat we geloven dat crypto en blockchain het revolutionaire en innovatieve monetaire systeem kunnen worden in de nabije toekomst. Meer en meer mensen, bedrijven en overheden vinden de weg naar de cryptowereld en de blockchain. Los van de revolutionaire technologie die ons leven drastisch, in positieve zin, zal veranderen heb je de mogelijkheid om je geld met een minieme tijdsbesteding per week te laten vermeerderen. Je laat je geld voor jou werken. Het leek ons dus niet meer dan logisch dat we de de systemen die wij gebruiken en toepassen met de buitenwereld moesten delen.

Veel mensen zijn vandaag meer dan ooit op zoek naar mogelijkheden om hun geld te investeren. Er is natuurlijk niks fijner dan je geld zien vermenigvuldigen. Want alles wordt duurder. Het financiële systeem wankelt. En mensen raken in sneltreinvaart het vertrouwen in de huidige economie kwijt.

Maar wat is een veilige investering met een hoog rendement? Waar je ook nog eens rustig aan met kleine bedragen mee kunt beginnen?

Dat leggen we jou graag tijdens ons paradepaardje, onze kickstart in crypto, ons cryptobad...

Wij houden de Kickstarts live in onze meeting room in Sint-Niklaas. We aanvaarden maximum 15 deelnemers per Kickstart om maximale impact en waarde te kunnen garanderen.

Welke investering vragen we?

605 EUR incl. btw en minimum 72u 'les' verspreid over 3 maanden.

Laat wat van je horen bij vragen of opmerkingen!

De verkoop sluit binnenkort