Gratis

Kick-off Train4smartservices - Corda Campus

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Corda Campus

Kempische Steenweg 293

3500 Hasselt

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil jij als IT-professional aan de slag te gaan? Of is jouw bedrijf dringend op zoek naar nieuw IT-talent om te kunnen groeien? Corda Campus lanceert samen met Brightlands Smart Services Campus en vijf Belgische en Nederlandse hogescholen een internationaal IT-opleidingstraject.

Kom op 18 oktober een kijkje nemen op Corda Campus. We leggen je tijdens deze tweede kick-off alles haarfijn uit over het opleidingsprogramma en de mogelijkheden. Iedereen, zowel bedrijven als kandidaten, zijn zeer welkom!


Wat is Train4smartservices precies?

In 18 maanden tijd scholen we maar liefst 70 kandidaten om tot IT-professionals die meteen inzetbaar zijn in het bedrijfsleven. De kandidaten doorlopen een leer-werkprogramma waarbij ze ‘samen leren’ (vier dagen leren en één dag werken), en ‘samen werken’ (vier dagen werken en één dag leren). Vervolgens ontdekken ze in een stage van drie maanden hun talenten en voorkeuren bij bedrijven op Belgische en Nederlandse bodem. De kandidaten kunnen zich ook specialiseren, bijvoorbeeld in front end, web development of security. Ze eindigen tenslotte met actief werkplekleren van negen maanden bij een bedrijf naar keuze. Het project is mogelijk gemaakt met Europese financiering van INTERREG Vlaanderen-Nederland en cofinanciering van Provincie Limburg.

De partners?

Brightlands Smart Services Campus

Corda Campus

Fontys Hogeschool Eindhoven

Zuyd Hogeschool

Open Universiteit

Hogeschool PXL

Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen

Gemeente Heerlen

Ben jij als bedrijf op zoek naar nieuw IT-talent en wil je graag meer info over de mogelijkheden? Of zie jij jezelf als mogelijke kandidaat om dit uniek opleidingstraject te doorlopen? Dan ben je zeer welkom op het officiële kick-off moment op Corda Campus op 18 oktober. Hier kom je alles te weten over de opleiding en de mogelijkheden zowel kandidaten als bedrijven.

Schrijf je dus vliegensvlug in!


Banner

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Corda Campus

Kempische Steenweg 293

3500 Hasselt

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen