€ 8,09

Kerstconcert Muziekvereniging De Vriendschap & Barbershopkoor Miracle Sound

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Paskerk

36 Prins Hendrikstraat

7001 GL Doetinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Vrijdagavond 20 december zal Muziekvereniging De Vriendschap i.s.m. Barbershopkoor Miracle Sound een kerstconcert geven in de Paskerk!

Over dit evenement

Kerstconcert Muziekvereniging De Vriendschap i.s.m. Barbershopkoor Miracle Sound

Op vrijdagavond 20 december 2019 zullen Muziekvereniging De Vriendschap en en Barbershopkoor Miracle Sound hun muzikale krachten bundelen tot een gevarieerd kerstconcert! Vanaf 19:00 staat de koffie en thee klaar in de Paskerk (Doetinchem), het concert begint om 19:30. De Vriendschap en Miracle Sound zullen afwisselend hun muziek ter gehore brengen, en er zal ook één nummer gezamenlijk worden uitgevoerd. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze pagina of via onze leden (als u liever contant betaald/niet online besteld). Ook aan de deur zullen nog kaarten te koop zijn, voor zover beschikbaar. Een kop koffie/thee bij de inloop is inbegrepen, in de pauze zijn deze verkrijgbaar voor één euro. Eventuele vragen kunt u stellen via kaartverkoop@muziekverenigingdevriendschap.nl.

(meer informatie over het orkest en het koor onder de poster)

Over Muziekvereniging De Vriendschap:

In 1922 kregen enkele muzikanten uit de wijk “Oosseld” in Doetinchem het idee om een fanfare op te richten, omdat de schutterij behoefte had aan muzikale begeleiding bij festiviteiten. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een muziekvereniging, waarvan het harmonie-orkest "De Vriendschap" al bijna 100 jaar muziek maakt mét en vóór jong en oud. Met z'n allen repeteren we op donderdagavond tussen half 8 en half 10, waarbij de gezelligheid onder elkaar zwaar weegt.

Muziekvereniging De Vriendschap... samen muziek maken waarbij gezelligheid centraal staat!

Over Barbershopkoor Miracle Sound:

We zijn een sprankelende groep vrouwen met een passie voor Barbershop. Als koor streven we naar persoonlijke en muzikale groei en denken in mogelijkheden. We dagen onszelf graag uit. Daarvoor werken we met liefde en inzet aan ons repertoire. Met onze stemmen en ons optreden willen we het wonder dat muziek kan zijn, delen. Delen met u maar ook met elkaar. Nieuwe leden komen voor de muziek en blijven vanwege vriendschap.

Luister en laat je verwonderen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Paskerk

36 Prins Hendrikstraat

7001 GL Doetinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen