€ 8,67 – € 12,80

Juan Wauters + Pauwel - 'Breaking Waves'

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Villa Bota

Park 8

8000 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Loco folklore rock & roll ffo. Kevin Morby or Mac Demarco.

Over dit evenement

JUAN WAUTERS

De Uruguayaans-Amerikaanse singer-songwriter Juan Wauters heeft geen grote onderwerpen nodig om gevoelens te beroeren. Zijn goed onthaalde soloplaten op Captured Tracks maken van hem een lieveling van de muziekpers. Zijn unieke soloshows, best omschreven als ‘een folkversie van Dan Deacon’ bezorgden hem een trouwe schare van fans over de hele wereld.

Voor zijn laatste tweeluik ‘La Onda De Juan Pablo’ en het op 31/05 te verschijnen ‘Introducing Juan Pablo’ focust Juan Wauters op reizen. Zowel fysiek, want ‘La Onda ...’ werd opgenomen in verschillende steden in Latijns-America, als persoonlijk. ‘Introducing Juan Pablo’ gaat namelijk over reizen tussen twee werelden: Uruguay en New York, Wauter’s twee talen, en de afstanden tussen zijn dagelijks leven en het leven als artiest.

Wauters is een songschrijver en kunstenaar in onze moderne geglobaliseerde wereld. Thuis op verschillende plekken en in verschillende talen en disciplines. Klaar om zijn liedjes, field recordings, video’s en live performances te delen met de wereld.

PAUWEL

Pauwel De Meyer: boomhutbouwer, kabouterliefhebber en husky-enthousiast, tekstschrijver en liedjesmaker werkt momenteel aan nieuw materiaal. Pauwel bracht reeds plaatjes uit op het befaamde Rough Trade label en het Antwerpse Starman Records. Hij speelde op podia als AB, Vooruit, Arenberg, Roma ... en toerde door Europa als voorprogramma van Devendra Banhart en Fences. Daarnaast verzorgde hij een indrukwekkende lijst aan support-acts voor o.a. Christopher Owens, Kevin Morby, Grant Hart, The Veils, Vetiver, Scott Matthew, Ian McCulloch, Mauro Pawlowski.

Onlangs werd hij 30 en herdoopte zijn muzikale alter-ego tot Pauwel en brengt nu onder die noemer zijn eerst single 'Witches' uit, meteen ondersteund door Humo. Zijn vorig album 'Having Fun' werd opgepikt door Radio 1.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Villa Bota

Park 8

8000 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen