Donatie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kasteel Poelgeest

1 Poelgeesterweg

2341 NM Oegstgeest

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Jeu-de-Boules toernooi van Rotary Oegstgeest

Over dit evenement

Wat leuk dat je op zondag 8 september mee wilt doen met het eerste Oegstgeester Jeu-de-Boules toernooi dat Rotary Oegstgeest (https://www.rotary.nl/oegstgeesteo/) organiseert voor het goede doel op de paden van Kasteel Poelgeest in Oegstgeest! Inschrijving is mogelijk door hiernaast op TICKETS te klikken.

Dit gezelligheidstoernooi vindt tegelijk plaats met de wijnproeverij die jaarlijks ín het kasteel door Lions Oegstgeest (https://lcow.nl/) wordt georganiseerd, ook voor goede doelen.

De opbrengst van het Jeu-de-Boules Toernooi komt ten goede aan de goede doelen die de Rotary elk jaar kiest. Dit jaar zal dat o.a. de stichting Living With Hope (https://www.livingwithhope.nl/) zijn, een platform voor lijders aan Alvleesklierkanker dat allerlei initiatieven onderneemt in de strijd tegen Alvleesklierkanker en wetenschappelijk onderzoek op dat gebied stimuleert. Andere goede doelen betreffen het ondersteunen van projecten voor kansarme jeugd in Leiden en omstreken. Je kunt deelnemen door € 21,- p.p te doneren. Meer mag ook en wordt bijzonder gewaardeerd!

Behalve de donatie verzoeken we je ook je naam en contactgegevens (mailadres, adres en naam van een eventuele medespeler en de naam van jullie duo) te mailen aan hanswierda@hawicon.com. Als je geen duo-partner hebt zullen wij je koppelen aan iemand die dat ook niet heeft.

Er zijn 16 banen uitgezet op de paden van Poelgeest. Het toernooi bestaat uit een groepsfase en twee afvalschema’s, waardoor ieder team van twee personen minimaal drie wedstrijden van 25 minuten speelt en vaker als je blijft winnen!

Als je ‘uitgebouled’ bent kun je uiteraard gaan wijnproeven. In dat geval kun je je ter plekke aanmelden in het kasteel en krijg je 5 euro korting voor de toegang.

Wij zorgen dat er voldoende ballen zijn maar je mag uiteraard je eigen ballen meebrengen. Merk ze dan goed om verwarring te voorkomen.

We verzamelen om 11.30 voor definitieve registratie en beginnen om 12.00 uur met de wedstrijden. De twee finales beginnen om 16.30 uur. De uitreiking van de door sponsors aangeboden prijzen vindt plaats zo spoedig mogelijk na 17.00 samen met de uitslag van de loterij waarvoor de Lions gedurende de middag lootjes verkopen.

Gedurende de middag wordt voor koffie, thee en eenvoudige broodjes gezorgd die tegen een schappelijk prijsje beschikbaar zijn. Na de uitslag is de bar in Het Koetshuis open om nog wat na te praten.

We hopen je op zondag 8 september te verwelkomen in Oegstgeest!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kasteel Poelgeest

1 Poelgeesterweg

2341 NM Oegstgeest

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen