€ 13,83 – € 16,94

Jaguar Jaguar + Ratmosphere

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Biekorf

Sint-Jakobsstraat 6

8000 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Sunny and soulful vibes for fans of Jungle & Balthazar.

Over dit evenement

JAGUAR JAGUAR

Jaguar Jaguar, een gloednieuwe band met leden van Lohaus, Soldier’s Heart en Tamino in de rangen, trok naar Spanje en blikte daar onder de zuiderse zon ‘Montjoi’ in. De EP, een krachtige binnenkomer vol warme tracks die fans van Jungle, Balthazar en Gus Dapperton zal doen watertanden, ging als een lopend vuur de ronde.

Hun van kleurige video’s voorziene singles ‘Tricks’ en ‘So Long’ kregen meteen bijval van Knack Focus en Studio Brussel, waar 'So Long' op dit moment aan een vlotte opmars bezig is in De Afrekening. De broeierige dansbare mix van Jaguar Jaguar, inclusief catchy vocals, groovende drums en dromerige synths en gitaren verovert Vlaanderen aan een stevig tempo, met bliksemsnel uitverkochte concerten in Gent, AB Club en De Zwerver als bewijs.

RATMOSPHERE

Fans van Alex Cameron, Donny Benét en Kirin J Callinan: eventjes opletten alsjeblieft. De broers van Ratmosphere maken even gortdroge als catchy underdogpop, met af en toe ruimte voor een glamrock-gitaarsolo. Ze mochten al de bus op met Warhaus naar Zwitserland en fixten zichzelf zonet een Nederlandse tour met Black Box Revelation. Come get your kicks!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Biekorf

Sint-Jakobsstraat 6

8000 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen