Italiaans Buffet bij de Dorpskerk Wassenaar

Italiaans Buffet bij de Dorpskerk Wassenaar

van PGW

Venster Acties en details

Vanaf € 8,25

Datum en tijd

Locatie

Dorpskerk Wassenaar

Plein 3

2242 KB Wassenaar

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Gezellig samen genieten van een mooie zomeravond met een Italiaans buffet en muziek!

Over dit evenement

De Dorpskerk is het oudste gebouw van Wassenaar, waar behalve kerkdiensten ook veel culturele activiteiten plaatsvinden. Een gebouw, dat bij veel Wassenaarders een speciaal plekje in hun hart heeft. Waar veel mensen zich thuis voelen.

Op zaterdagavond, 2 juli 2022, om 18.30 h, wordt op het kerkplein van de Dorpskerk een maaltijd georganiseerd met een Italiaans buffet. Een Italiaans menu met heerlijke, zonnige gerechten. Wat vindt u van een zuppa di pomodoro? Dat klinkt toch veel aantrekkelijker dan tomatensoep? Onder het genot van een biertje of wijntje, samen de zomer vieren. Het bandje Il Canzoniere Italiano brengt beroemde Italiaanse liedjes ten gehore. Er zijn zitplaatsen voor maximaal 200 gasten.

Entreebewijzen kosten € 16,50. Verkrijgbaar bij het Kerkelijk Bureau in de Schoolstraat 4, Boekhandel De Kler in de Langstraat en via deze pagina op Eventbrite. Dranken zijn niet inbegrepen in de prijs en kunnen apart worden gekocht.

De bar gaat open om 18.00 h.

Indien de weergoden Wassenaar op 2 juli toch geen zwoele zomeravond willen bezorgen en het laten regenen, vindt de maaltijd in de kerk plaats.

Alle Wassenaarders worden van harte uitgenodigd voor deze avond. Het is een goed moment om na de coronabeperkingen eens gezellig bij te praten met vrienden of familie en een heerlijk voorproefje van de zomervakantie.

Afbeelding van Italiaans Buffet bij de Dorpskerk Wassenaar

Il Canzoniere Italiano brengt beroemde Italiaanse liedjes ten gehore

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen