Gratis

Interactief, ludiek én online samenwerken via MS Teams? Ja, dat kan!

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Ontdek in deze gratis workshop hoe je ook via MS Teams ludiek, (inter)actief en activerend kan opleiden, faciliteren, vergaderen.

Over dit evenement

  • Wil je graag ontdekken hoe je ook via MS Teams ludiek, (inter)actief en activerend kan opleiden, faciliteren, vergaderen?
  • Wil je expertise en ervaringen delen met collega's (opleiders, facilitatoren, HR-managers, L&D verantwoordelijken ...) die net als jij op zoek zijn naar online oplossingen om hun thuis werkende medewerkers via MS Teams te bereiken?
  • Ben je op zoek naar ludieke technieken en methodes om in deze moeilijkere tijden toch een positieve energie te geven aan je opleidingen, workshops én communicatie?
  • Heb je nood aan inspiratie om het leereffect van je digitale interventies te vergroten?

Maak van de nood een deugd  en ontdek hoe je ondanks de afstand toch op een positieve, ludieke en interactieve manier kan opleiden, faciliteren en samenwerken. Ook via Ms Teams!

Tijdens de workshop "ludiek, interactief én digitaal samenwerken? Ja, dat kan!" ervaar, proef en experimenteer je met allerlei werkvormen en technieken om ook via MS Teams je opleidingen, workshops en vergaderingen op een activerende manier te faciliteren.

Door middel van onze (inter)actieve werkvormen leer je bovendien uit ervaringen en expertise van collega's over hoe zij de problematiek van het thuis werken op dit moment aanpakken.

Daarnaast tonen we je hoe je een eigen virtuele klas opstart in MS Teams en de technische valkuilen en voordelen ervan. Ontdek hoe je zelfs opleidingen van een hele dag kan blijven geven dankzij digitale tools en hulpmiddelen.

Gedaan dus met saaie webinars, creëer nu je eigen virtuele, ludieke en interactieve leeromgeving.

We maken zelf gebruik van MS Teams, maar de technieken, tips en tricks zijn toepasbaar met elk mogelijk systeem.

Praktisch

Timing: de workshop start om 10:00. We raden je aan om 10 minuten op voorhand al in te loggen om je settings, volume, beeld ... te testen. Dan hebben we meteen ook tijd om kennis te maken. Probeer niet pas op het allerlaatste moment in te loggen.

Materiaal: je kan best volgen via laptop of desktop met een goede wifi verbinding. Hou bovendien je smartphone bij de hand. Die gaan we zeker gebruiken. Voor een optimale ervaring kan je best MS teams downloaden

Opgelet: Vermijd de meest voorkomende problemen: https://www.youtube.com/watch?v=JMOOG7rWTPg

Locatie: zet je op een aparte plek waar je niet gestoord kan worden.

Budget: gratis

Publiek: deze workshop is uitsluitend voorbehouden voor nieuwsgierige in company trainers en facilitatoren, HR -en/of L&D managers, communicatie verantwoordelijken ... kortweg iedereen die op zoek is naar inspiratie en zuurstof om medewerkers op een ludieke en creatieve manier te activeren en in beweging te brengen.

Kan je zelf niet komen? Nodig een collega of professionele relatie uit in jouw plaats.

Breng gerust een collega mee. Zorg voor een aparte registratie.

Wil je met meer dan twee collega's deelnemen? Neem contact op met yves@ludo.nu. Waarschijnlijk heb je een leernood ontdekt in je bedrijf of organisatie.

De workshop wordt gegeven in het Nederlands. Al onze interventies kunnen worden gegeven in Nederlands, Frans of Engels.

We kijken ernaar uit deze workshop met je te delen.

de LUDO's

0476/62.25.59

info@ludo.nu

www.ludo.nu


		Afbeelding van Interactief, ludiek én online samenwerken via MS Teams? Ja, dat kan!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator LUDO

Organisator van Interactief, ludiek én online samenwerken via MS Teams? Ja, dat kan!

LUDO vertaalt jouw leerdoelen naar levendige leerreizen.

Wij maken het verschil dankzij onze ludieke, (inter-) actieve en activerende aanpak. Door plezier centraal te stellen, willen we de lerende goesting geven om efficiënter en effectiever te leren.

We bieden een brede waaier aan van ludieke en (inter-) actieve werkvormen: ludo-pedagogische activiteiten, bedrijfstheater, mobiele en digitale modules, improvisatie, games, video …  Al deze tools combineren we tot een dynamische leeroplossing op jouw maat. Onze aanpak onderbouwen we bovendien door wetenschappelijke inzichten.

Wij kiezen voor plezier als leermotor in al onze interventies.

Want wie leert met plezier, werkt met plezier en leeft met plezier!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen