Gratis

Interactief, ludiek én online samenwerken via MS Teams? Ja, dat kan!

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Ontdek in deze gratis workshop hoe je ook via MS Teams ludiek, (inter)actief en activerend kan opleiden, faciliteren, vergaderen.

Over dit evenement

  • Wil je graag ontdekken hoe je ook via MS Teams ludiek, (inter)actief en activerend kan opleiden, faciliteren, vergaderen?
  • Wil je expertise en ervaringen delen met collega's (opleiders, facilitatoren, HR-managers, L&D verantwoordelijken ...) die net als jij op zoek zijn naar online oplossingen om hun thuis werkende medewerkers via MS Teams te bereiken?
  • Ben je op zoek naar ludieke technieken en methodes om in deze moeilijkere tijden toch een positieve energie te geven aan je opleidingen, workshops én communicatie?
  • Heb je nood aan inspiratie om het leereffect van je digitale interventies te vergroten?

Maak van de nood een deugd  en ontdek hoe je ondanks de afstand toch op een positieve, ludieke en interactieve manier kan opleiden, faciliteren en samenwerken. Ook via Ms Teams!

Tijdens de workshop "ludiek, interactief én digitaal samenwerken? Ja, dat kan!" ervaar, proef en experimenteer je met allerlei werkvormen en technieken om ook via MS Teams je opleidingen, workshops en vergaderingen op een activerende manier te faciliteren.

Door middel van onze (inter)actieve werkvormen leer je bovendien uit ervaringen en expertise van collega's over hoe zij de problematiek van het thuis werken op dit moment aanpakken.

Daarnaast tonen we je hoe je een eigen virtuele klas opstart in MS Teams en de technische valkuilen en voordelen ervan. Ontdek hoe je zelfs opleidingen van een hele dag kan blijven geven dankzij digitale tools en hulpmiddelen.

Gedaan dus met saaie webinars, creëer nu je eigen virtuele, ludieke en interactieve leeromgeving.

We maken zelf gebruik van MS Teams, maar de technieken, tips en tricks zijn toepasbaar met elk mogelijk systeem.

Praktisch

Timing: de workshop start om 10:00. We raden je aan om 15 minuten op voorhand al in te loggen om je settings, volume, beeld ... te testen. Dan hebben we meteen ook tijd om kennis te maken. Probeer niet pas op het allerlaatste moment in te loggen.

Materiaal: je kan best volgen via laptop of desktop met een goede wifi verbinding. Hou bovendien je smartphone bij de hand. Die gaan we zeker gebruiken. Voor een optimale ervaring kan je best MS teams downloaden

Opgelet: Vermijd de meest voorkomende problemen: https://www.youtube.com/watch?v=JMOOG7rWTPg

Locatie: zet je op een aparte plek waar je niet gestoord kan worden.

Budget: gratis

Publiek: deze workshop is uitsluitend voorbehouden voor nieuwsgierige in company trainers en facilitatoren, HR -en/of L&D managers, communicatie verantwoordelijken ... kortweg iedereen die op zoek is naar inspiratie en zuurstof om medewerkers op een ludieke en creatieve manier te activeren en in beweging te brengen.

Zelfstandige trainers, coaches, facilitatoren, opleidingsbedrijven ... worden niet toegelaten. Ook aanbieders van digital learning worden niet toegelaten.

Kan je zelf niet komen? Nodig een collega of professionele relatie uit in jouw plaats.

Breng gerust een collega mee. Zorg voor een aparte registratie.

De workshop wordt gegeven in het Nederlands. Al onze interventies kunnen worden gegeven in Nederlands, Frans of Engels.

We kijken ernaar uit deze workshop met je te delen.

de LUDO's

0476/62.25.59

info@ludo.nu

www.ludo.nu


		Afbeelding van Interactief, ludiek én online samenwerken via MS Teams? Ja, dat kan!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen