Informatiedag ESS Zonnepanelen

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Informatiedag ESS Zonnepanelen

Uitnodiging informatiedag ESS Zonnepanelen!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Hofkamp 24 24 Hofkamp 6161 DC Geleen Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 7 uren
  • eTicket voor mobiel

Beste inwoners van de gemeente Sittard-Geleen,

Fantastisch dat alle inwoners van de gemeente Sittard-Geleen zich met zulke grote getallen hebben aangemeld en interesse hebben getoond in onze producten en diensten. Ontzettend bedankt hiervoor, samen maken we verduurzaming van onze gemeente mogelijk.

Door het overweldigend aantal aanmeldingen hebben we besloten om iedereen van harte uit te nodigen in onze showroom: op 4 februari van 12:00 uur tot 19:00 uur. Het is wenselijk om per persoon 1 gratis ticket te reserveren zodat wij kunnen inschatten hoeveel mensen wij mogen verwelkomen.

Op deze dag zal heel ons team voor je klaar staan om alle vragen te beantwoorden. Hierbij krijg je ook meteen de mogelijkheid om ons gehele assortiment van dicht bij te komen bekijken. Hierbij kun je denken aan: het onderstel van zowel een schuin als plat dak, ons zonnepanelen assortiment en de bijbehorende (micro)omvormers.

Let op! Er is parkeergelegenheid bij wasco of restaurant de gouden lepel. Helaas zijn er maar enkele parkeerplaatsen aanwezig. Wij willen jou vriendelijk verzoeken om (indien mogelijk) te voet of met de fiets te komen.

Je krijgt binnen enkele werkdagen een formulier toegestuurd per mail. In dit formulier worden een aantal vragen gesteld en kun je een aantal foto’s van je woning uploaden. Hierna zal onze adviseur aan de slag gaan met jouw persoonlijke offerte op maat.

Bij akkoord op ons voorstel plannen wij een technische schouw in die plusminus 30 minuten in beslag zal nemen. Alexander, jouw adviseur, zal deze schouw gaan inplannen en uitvoeren.

Als blijkt dat het legplan past en jouw zonnepanelen installatie gemonteerd kan worden zullen wij, na aanbetaling, een montage voorstel toesturen per mail!

Wij streven erna om binnen 18 tot 20 weken na het ondertekenen van de offerte jouw zonnepanelen installatie te komen plaatsen.

Praktische informatie over de open dag op 4 februari volgt zo spoedig mogelijk, hou dus je mailbox in de gaten. Tot snel en een fijne dag gewenst.

Met vriendelijke groet,

Team ESS Zonnepanelen

Afbeelding van evenement
De verkoop sluit binnenkort