€ 5.559,77

INFLUENCERS The Workshop

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

In Company

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

HOE INFLUENCERS JE INNOVATIEVE MARKETING IN VLAM ZETTEN

Influencer marketing is trending. Marketingplannen die inzetten op mond-tot-mondreclame genereren twee keer zo veel verkoopresultaten. Maar niet alle aanbevelingen die circuleren, zijn relevant. Want wat in Amerika werkt, geldt niet zomaar in Europa. En al helemaal niet in kleine markten zoals de Belgische of de Nederlandse.

Het laat iedere CEO, CMO en potentiële trendsetter inzien hoe je een boodschap kan verspreiden en geeft je een stappenplan om te beslissen over het soort magnetische content, het tijdstip en het type influencer waarop je het best inzet.

De Influencers Workshop en haar facilitators helpen je stap voor stap een vernieuwde marketing- en communicatiestrategie te ontwerpen die de basis vormt van het Influencer Marketing Canvas. Dit Canvas plaatst je doelen, acties en influencers op een tijdlijn en helpt je aan een helikopterblik voor de interne stakeholders.

De flow van de Workshop volgt de 8 hoofdstukken van het boek:

 1. Influencer Marketing: wat en waarom?
 2. Hoe zien Influencers er uit?
 3. Bepaal je Influencer Marketing strategie
 4. Naar het front: verken je actie terrein
 5. Wie doet wat waarmee: taakverdeling en tools
 6. Connect the dots: content, influencers, timing
 7. Creatie en distributie
 8. Werk aan je relatie

Maar wat betekent dit allemaal voor de CEO’s, CMO’s en operationele managers?

 • CEO: Het is de CEO’s die het draagvlak voor innovatieve marketing vergroot. Zij beseffen als geen ander de immense waarde van een kleine voorsprong in een competitieve markt.
 • CMO: Een bovengemiddeld engagement is precies wat je van influencer marketing krijgt, en kan een aanvulling zijn om de andere media die onderdruk staan van digitale transformatie.
 • Marketing Managers: Als een influencer-campagne tot in de puntjes wordt uitgevoerd verwerven innovatieve managers een unieke vaardigheid die hen onderscheidt op de markt.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

In Company

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen