ICG ClubRide - The Bold Edition

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel Arena

55 's-Gravesandestraat

1092 AA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
ICG ClubRide - The Bold Edition

Over dit evenement

Een ICG ClubRide is een terugkerend cycle event onder leiding van onze Master Trainers. Werk jezelf 4 uur lang in het zweet en laat je meevoeren door opzwepende muziek.

Met deze Bold Edition laten we je graag een stukje natuur midden in de stad ervaren en dit in niets minder dan de Kapel van Hotel Arena, Amsterdam. De Kapel is met haar originele fresco's, koninklijke balustrades en marmeren zuilen het pronkstuk van Hotel Arena.

Kom en join de ICG ClubRide op zaterdag 5 oktober. Of je nu ondernemer bent, instructeur of lid van een fitnessclub, iedereen is welkom!

Programma:

13:00 - 13:50 uur: Ride 1 - Doyle & Bernardine

14:00 - 14:50 uur: Ride 2 - David & Peter

15:00 - 15:30 uur: Break

15:30 - 16:20 uur: Ride 3 - Bernardine & David

16:30 - 17:20 uur: Ride 4 - Grande Finale by All

17:20 – 17:30 uur: Group Picture

17:30 - 20:00 uur: Drinks & Bites

Je bent welkom vanaf 12.00 uur om je klaar te maken en je kadootje in ontvangst te nemen. Het belooft een feestje op de fiets te worden, we are beyond excited!

Met de koop van een ticket verklaar ik dat KPS Capital en haar gelieerde ondernemingen (met inbegrip van, doch niet beperkt tot, de divisie Life Fitness van het bedrijf), rechtsopvolgers, rechtsvoorgangers, divisies en haar en hun agenten ("KPS Capital”) door of voor KPS Capital verkregen videobeelden, foto's en/of persoonsgegevens van mij of verband houdend met mij, teneinde KPS Capital en haar producten en diensten te adverteren of te promoten en te publiceren in de media, zonder vergoeding of verdere toestemming.

Life Fitness Atlantic BV kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Eventbrite, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website verstrekt. Life Fitness Atlantic BV kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw e-mailadres

Datum en tijd

Locatie

Hotel Arena

55 's-Gravesandestraat

1092 AA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen