HOW TO BE YOUR OWN BOSS  en Crypto * Bijeenkomst*

Venster Acties

HOW TO BE YOUR OWN BOSS en Crypto * Bijeenkomst*

Geen droom is te mooi om waar te zijn! wil jij eigen baas worden? Of miljonair? meer leren over mindset, KOM NAAR DE BIJEENKOMST!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

K.P. van der Mandelelaan K.P. van der Mandelelaan 3062 Rotterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

OPZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING?

Kom naar de Informatie dag!

‘ How to be your own boss ‘

How to be your own boss is een cursus die gegeven word om mensen op weg te helpen hun eerste stap te zetten naar hun eigen dromen of hun eigen succes!

Soms zijn wij mensen bang om stappen te zetten of keuzes te maken, doordat we te veel nadenken.

Zoals bijvoorbeeld : durf ik wel de stap te zetten naar zelfstandige , misschien heb je wel dat ene stemmetje in je hoofd die zegt dadelijk loopt het niet goed , maar straks kan ik het niet aan , gaat dit me wel lukken, ik weet niet of ik er klaar voor ben.

Om alvast antwoord te geven op de laatste vraag, vanwege de angst zullen de meeste zich nooit klaar genoeg voelen! En als je dat ene stemmetje laat overheersen zul je je waarschijnlijk nooit klaar genoeg voelen om je eerste stap te durven zetten! Dus ga je het ook nooit doen.

De weg naar succes , gebeurd juist door jezelf soms voor de leeuwen te gooien. Ga de uitdaging aan maakt niet uit hoe het uit zal pakken, zolang jij alle geloof en vertrouwen in jezelf zet , zul je dus ook altijd een uitweg vinden. Er is altijd een uitweg voor alles! Het is maar net tot in hoe ver jij als mens de tegenslagen accepteert. Als er nu wat fout gaat kan je 2 dingen doen. 1. Het heel zwaar op je nemen waardoor je uiteindelijk misschien de keuze maakt om op te geven. 2. De tegenslag omarmen en accepteren , zien als een leerproces en zorgen dat het niet weer zal gebeuren.

Alvast een les vanuit de cursus: Tegenslagen hebben wij echt nodig als we willen groeien naar succes, zonder tegenslagen dagen we onszelf niet uit om verder te denken. Vanwege de tegenslagen dwingen we onze hersenen om verder te denken dan toen, want nu gaan we verder denken om ervoor te zorgen dat het niet nogmaals gebeurd.

Weet je wanneer je je pas echt zorgen moet gaan maken als eigenaar van een bedrijf? Als alles maar altijd vlekkeloos verloopt zonder fouten, want doordat jij geen fouten maakt kan je dus ook niet ervan leren.

In de cursus motiveren wij mensen om van hun angst af te komen, om hun eerste stap als ondernemer ooit te gaan zetten. Dat hoeft natuurlijk niet direct.

Wij geven alle informatie hoe jij je eerste stappen kan zetten om je eigen baas te worden in de toekomst!

Op school wordt ons niet geleerd dat er meer is dan een diploma halen en werken. Er is zoveel meer dan een diploma halen en werken voor een baas. Waarom blijven werken voor een baas als jij je eigen baas kan worden en mensen hebt die voor jou werken!

MUST BE NICE ‘ mensen die voor jou werken’. Als jij voor iemand kan werken , dan kan iemand ook voor jou werken. NIKS IS TE MOOI OM WAAR TE ZIJN!

Wees niet bang om te denken dat jouw droom te mooi is om waar te zijn , een ieder zijn of haar droom kan realiteit worden. Het ligt aan jou hoe diep jouw verlangen is naar je eigen succes!

Wil jij miljonair worden? Ik durf jou te zeggen dat je dat kan bereiken. Want als andere mensen op de wereld het kunnen bereiken wat maakt het dat het jou niet zou lukken?

Dezelfde miljonair is net als jou ook begonnen met niks , cause we all born the same way out of the belly from our mothers. Zo is die miljonair ook begonnen met zijn leven.

En natuurlijk sommige mensen hebben het geluk gehad en komen al uit een rijke familie. Maar dit geldt niet voor de hele wereld, dus dit geld ook niet voor alle miljonairs die er zijn.

We all did start somewhere ! the main question is; hoe diep geloof jij in jezelf en hoe diep is jouw verlangen naar je eigen succes.

Wil jij ook stoppen met te veel denken? Van je angst afkomen om zelfstandige te worden of extra wat bij leren van de ondernemers wereld? Investeer dan in jezelf en volg de cursus bij ons!

#Mindset #Crypto #Bitcoins #OwnBoss

We love to see you there , good vibes only!

see you soon,

Team Bosslady agency,