€ 151,25 – € 193,60

Holacracy Taster | Amsterdam

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Viisi

124 Surinameplein

1058 GV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Holacracy Taster

In deze Taster leer je de belangrijkste principes van Holacracy én hoe je deze kunt toepassen in de praktijk. Je hoort uit eerste hand hoe het is om met Holacracy te werken én hoe deze transitie in de praktijk is verlopen. Je gaat hopelijk enorm geinspireerd het weekend in!

Wat gaan we doen in een Taster van een halve dag?

Je hoort en ziet een korte introductie van Holacracy.

Je ervaart hoe het is om te werken volgens Holacracy door middel van een simulatie. We richten een bedrijf op en gaan hierin werken en overleggen. We doorlopen zowel een rollen- als en werkoverleg, beide essentieel onderdeel van Holacracy. Je ervaart hoe anders een vergadering kan verlopen en hoe snel je agenapunten écht kunt behandelen. Je leert hoe rolduidelijkheid bijdraagt aan de samenwerking.

Je leert beknopt wat er nodig om de transitie naar Holacracy te maken en hoe je een bedrijf kunt structureren en aansturen.

We sluiten af met een Q&A en na afloop ben je van harte welkom bij de borrel, waarin je je ervaringen en inzichten met ons en andere deelnemers kunt delen.

Voor wie is deze Taster geschikt?
Oprichters, eigenaren en ondernemers die een andere manier van werken willen onderzoeken voor hun bedrijf en graag een hands-on ervaring willen. Voor iedereen die worstelt met de huidige bedrijfsstructuur en hier verandering in wil brengen. Voor iedereen die geinteresseerd in andere manier van werken en natuurlijk specifiek Holacracy.

Praktische informatie
De workshop is geheel in het Nederlands. Voorkeur voor Engels? We organiseren ook Workshops in het Engels, kijk op onze website voor andere data. This entire workshop will be held in Dutch. If you prefer English, please check out our other coming events.

Deze workshop wordt georganiseerd voor een kleine groep, met een maximum van 20 deelnemers.

Je kunt de Taster tegelijk reserveren met een Holacracy Safari. Tijdens een Safari kun je een Tactical Meeting (op hoog niveau) in real life bij Viisi observeren. Kijk op de event pagina van Viisi voor meer uitleg.

De Taster wordt gehouden op locatie bij Viisi Labs, Surinameplein in Amsterdam. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en auto. Parkeren kan (tegen betaling) in de wijk.


Vragen? Stel ze via hello@organizationbuilders.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Viisi

124 Surinameplein

1058 GV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen