Hoe haal je meer waarde uit de data van jouw bedrijf?

Venster Acties

Hoe haal je meer waarde uit de data van jouw bedrijf?

Een lunchsessie welke inspireert om zelf aan de slag te gaan met data binnen jouw bedrijf.

Door BIM | Maakt ondernemen mogelijk

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 15 jun. 2023 12:00 - 13:30 CEST

Locatie

De Gruyter Fabriek | Brasserie F @ De Gruyter Veemarktkade 8 (ingang F) 5222 AE 's-Hertogenbosch Netherlands

Agenda

12:00 PM - 12:15 PM

Ontvangst bij Brasserie F@DeGruyter (Ingang F)

12:15 PM - 1:00 PM

Inspiratiesessie gegeven door het JADS MKB Datalab inclusief lunch

1:00 PM - 1:30 PM

Afsluiting en napraten

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Tijdens deze inspiratiesessie maak je kennis met het JADS MKB Datalab, krijg je inzichten in de kracht van data en wat je hier allemaal mee kan in jouw onderneming. Het JADS MKB Datalab is een initiatief van Rabobank ‘s-Hertogenbosch e.O., VNO-NCW Brabant-Zeeland, Bossche Investerings Maatschappij (BIM) en Jheronimus Academy of Data Science (JADS), een samenwerking van Tilburg University en Technische Universiteit Eindhoven met steun van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), provincie Noord-Brabant en gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Het MKB Datalab is opgericht met het doel om data science bereikbaar te maken voor ieder bedrijf. Door studenten van de universitaire masteropleiding 'Data Science in Business and Entrepreneurship' in te zetten op korte afgebakende projecten hebben zij inmiddels met financiële steun van het platform Driven by Data meer dan 150 ondernemers geholpen in meer dan 270 projecten om waarde te halen uit hun data. De uitkomsten van een project kunnen heel divers zijn. Dit kunnen nieuwe inzichten zijn, het opleveren van een algoritme of het opstellen van een dashboard. Zie meer informatie op de website.

Ben je benieuwd hoe andere bedrijven data slim in zetten om hun bedrijfsprestaties te verbeteren? Kom dan naar deze lunchsessie op donderdag 15 juni en laat je inspireren.

Aanmelden voor deze lunchsessie is gratis, maar wel verplicht. Dit in verband met beperkte ruimte en we moeten weten voor hoeveel personen we lunch moeten bestellen.

Extra informatie

Wist je dat de Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) weer open is gezet? De MIT is interessant voor MKB’ers die willen werken aan innovatieprojecten. Eén van de MIT-instrumenten zijn kennisvouchers welke je zou kunnen inzetten om een kennisvraag uit te zetten bij een kennisinstelling.

Meer informatie hierover te vinden op de website van het RVO.

Over de organisator