€ 64,10 – € 85,07

Het onderwijs van de toekomst! Kom inspiratie op doen.

Venster Acties en details

Vanaf € 64,10

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

School of Understanding Amstelveen

Pandora 4a-5

1183 KK Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Lijkt je het leuk om een dag innovatie, onderwijs en levenshouding in praktijk te zien? Kom dan naar één van de inspiratiedagen!

Over dit evenement

Het onderwijssysteem bereidt kinderen voor op een toekomst. Een toekomst waarin ze productief zijn, waar ze kunnen bijdragen aan de maatschappij en waarin ze gelukkig kunnen worden. Maar de vorm van de toekomst verandert… hoe speel je hierop in binnen het onderwijs?

We moeten kinderen opleiden om onbekende situaties aan te kunnen. Dit doen we door het aanleren van vaardigheden en een levenshouding in plaats van alleen kennis. Zo kunnen zij onverwachte tegenslagen en veranderingen aan. Lijkt je het leuk om een dag innovatie, onderwijs en levenshouding in praktijk te zien? Kom dan naar één van de inspiratiedagen voor professionals op de School of Understanding in Amstelveen.

Wat gaan we doen?

* Inleiding en presentatie van de visie en werkwijze op de School of Understanding. Hierbij kunnen we ook ingaan op jouw specifieke ontwikkelvragen.

* Uitgebreid bezoek aan de werkvloer. Je kunt hierbij zelf rondkijken in de verschillende dorpen (bouwen) bij ons op school. Daarnaast kun je de kinderen en het personeel vragen stellen en het werk in de praktijk zien.

* Reflectie en vragenronde.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

School of Understanding Amstelveen

Pandora 4a-5

1183 KK Amstelveen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator School of Understanding Amstelveen

Organisator van Het onderwijs van de toekomst! Kom inspiratie op doen.

De School of Understanding (SoU) is een heel bijzondere school. Met de opening van de eerste vestiging in Amstelveen in 2015 is een nieuw type basisschool geboren.

Bij ons gaat het onderwijs veel verder dan de beheersing van basisvaardigheden. De wereld verandert razendsnel om ons heen en de tijd van nu vraagt om een andere aanpak. Met de SoU willen we het onderwijs weer laten aansluiten bij de maatschappelijke behoeften en wensen van ouders en kinderen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen