€ 136,44

Hammer Strength Clinic - Programming

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

TU Eindhoven

De Zaale

5612 AW Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wil jij je kennis en ervaring naar een nog hoger niveau tillen? Wil jij leren van de beste coaches? Ontdek Hammer Strength Clinics!

Over dit evenement

Wij dagen je uit om een nog betere trainer te worden! Hammer Strength Clinics staan voor zweet en toewijding. Gebouwd op jarenlange ervaring en bewezen resultaat in de USA. Wij leren je niet alleen om het beste uit jezelf te halen maar ook uit de sporters die je traint. Een Hammer Strength Clinic onderscheidt zich door een combinatie van effectief hands-on leren, deskundige instructie, begeleiding in uitvoering en dynamische groepsdiscussies. Alle clinics vinden plaats in een Official Hammer Strength Training Center.

Programming

Is het een kunst of een wetenschap? Hoe creeer je het beste programma voor diverse sporters? Tijdens deze clinic leer je de basis uitgangspunten die belangrijk zijn voor een sterke programmering en hoe je deze aan kunt vullen met een goede dosis creativiteit. Het uiteindelijke doel? Tevreden sporters die hun persoonlijke doelen bereiken! Wat kan je verwachten?

• De wetenschap achter een sterk programma

• Learning on the go – hands-on training

• Hoe breng je variatie en creativiteit?

Duur: 6 uur

Voor wie: trainers, pt’s

Inclusief: healthy lunch, certificaat van deelname, goodiebag en manual.

Check ook de andere Hammer Strength Clinics: barbell training & ground base training. We hebben meerdere data en lokaties beschikbaar.

Hammer Strength Master Trainer: Jurgen de Lang

Fitness is een passie die hij graag deelt met iedereen die zijn sportieve pad kruist. Van jongs af aan loopt sport als een rode draad door zijn leven. Als tienkamper heeft hij mogen proeven van het (top)sport leven, om daarna als trainer juist anderen te helpen hun sportieve doelen te bereiken. Als Personal Trainer, en tevens docent van verschillende fitness opleidingen, coacht hij anderen met veel passie en plezier.

Voorwaarden

Met de koop van een ticket verklaar ik dat Brunswick Corporation en haar gelieerde ondernemingen (met inbegrip van, doch niet beperkt tot, de divisie Life Fitness van het bedrijf), rechtsopvolgers, rechtsvoorgangers, divisies en haar en hun agenten ("Brunswick”) door of voor Brunswick verkregen videobeelden, foto's en/of persoonsgegevens van mij of verband houdend met mij, teneinde Brunswick en haar producten en diensten te adverteren of te promoten en te publiceren in de media, zonder vergoeding of verdere toestemming.

Life Fitness Atlantic BV kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van yourticketprovider, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website verstrekt. Life Fitness Atlantic BV kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw e-mailadres

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

TU Eindhoven

De Zaale

5612 AW Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen