€ 136,44

Hammer Strength Clinic - Fundamentals Ground Base Training

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Caesar Fitness - Spa Resort

10 Mauritskade

2514 HC Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wil jij je kennis en ervaring naar een nog hoger niveau tillen? Wil jij leren van de beste coaches? Ontdek Hammer Strength Clinics!

Over dit evenement

Wij dagen je uit om een nog betere trainer te worden! Hammer Strength Clinics staan voor zweet en toewijding. Gebouwd op jarenlange ervaring en bewezen resultaat in de USA. Wij leren je niet alleen om het beste uit jezelf te halen maar ook uit de sporters die je traint. Een Hammer Strength Clinic onderscheidt zich door een combinatie van effectief hands-on leren, deskundige instructie, begeleiding in uitvoering en dynamische groepsdiscussies. Alle clinics vinden plaats in een Official Hammer Strength Training Center.

Fundamentals Ground Base Training

Waarom en wanneer ground base training? Het antwoord op deze vraag ontvang je tijdens de clinic Fundamentals Ground Base Training. Ground Base toestellen zijn ontworpen om de sporter stevig met beide benen op de grond te houden, terwijl tegelijkertijd de kracht en de explosiviteit vanuit de voeten wordt gemaximaliseerd. Hoe zet je deze vorm van training in op een veilige en effectieve manier?

Wat kan je verwachten?

• Inzichten in de verschillende vormen van kracht.

• Wat is ground base training en voor wie?

• Welke oefeningen zijn er en hoe kan je hier variaties mee maken?

Duur: 6 uur

Voor wie: trainers, pt’s

Kosten: Euro 129,- per persoon, inclusief power lunch, certificaat van deelname, goodie bag en manual. Exclusief service kosten.

Check ook de andere Hammer Strength Clinics; programming & barbell training. We hebben meerdere data en lokaties beschikbaar.

Hammer Strength Master Trainer: Harry Seriese

Harry is een expert in kracht- en conditie training, personal trainer en internationaal powerlifter. Met meer dan 25 jaar internationale ervaring op olympisch niveau heeft Harry een no-nonsens visie ontwikkeld in de fitness industrie en deelt hij op enthousiaste wijze graag zijn kennis. Hij is gecertificeerd personal trainer namens de NL Actief, ACE, AFN en de NASM en heeft daarnaast jarenlang ervaring als Judo- en Jiu-Jitsu leraar, sportschoolhouder, voedingsdeskundige en master trainer.

Voorwaarden

Met de koop van een ticket verklaar ik dat Brunswick Corporation en haar gelieerde ondernemingen (met inbegrip van, doch niet beperkt tot, de divisie Life Fitness van het bedrijf), rechtsopvolgers, rechtsvoorgangers, divisies en haar en hun agenten ("Brunswick”) door of voor Brunswick verkregen videobeelden, foto's en/of persoonsgegevens van mij of verband houdend met mij, teneinde Brunswick en haar producten en diensten te adverteren of te promoten en te publiceren in de media, zonder vergoeding of verdere toestemming.

Life Fitness Atlantic BV kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van yourticketprovider, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website verstrekt. Life Fitness Atlantic BV kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw e-mailadres

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Caesar Fitness - Spa Resort

10 Mauritskade

2514 HC Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen