€ 136,44

Hammer Strength Clinic - Barbell Training the basics

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fanatics Sportsclub

172 Drabstraat

2640 Mortsel

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wil jij je kennis en ervaring naar een nog hoger niveau tillen? Wil jij leren van de beste coaches? Ontdek Hammer Strength Clinics!

Over dit evenement

Wij dagen je uit om een nog betere trainer te worden! Hammer Strength Clinics staan voor zweet en toewijding. Gebouwd op jarenlange ervaring en bewezen resultaat in de USA. Wij leren je niet alleen om het beste uit jezelf te halen maar ook uit de sporters die je traint. Een Hammer Strength Clinic onderscheidt zich door een combinatie van effectief hands-on leren, deskundige instructie, begeleiding in uitvoering en dynamische groepsdiscussies. Alle clinics vinden plaats in een Official Hammer Strength Training Center.

Barbell Training – the basics

Tijdens een barbell clinic leer je de basics en de belangrijkste lifts met een barbell die binnen de krachtsport (powerliften) en functioneel fitness (CrossFit en Olympische Gewichtheffen) gebruikt worden. Deze barbell lifts zouden onderdeel moeten zijn van iedere professionele coach zijn tool box wanneer hij met een klant 1-op-1 of in een small-group werkt. We leren je de oefeningen veilig, effectief en op een correcte manier uit voeren.

Wat kan je verwachten?

• Squat: Air Squat, Goblet Squat, Split Squats, Back Squat, Front Squat, Bulgarian Split Squats, Chain and Banded Squats

• Deadlift: Conventional DL, Sumo, Romanian, Single Leg DL, DL Varieties met o.a. KB

• Press: Strict Press, Push press, Push Jerk, Bench Press varieties, DB Presses, Chain and Banded Presses

• OLY: Clean varieties, Snatch varieties, DB and Barbell Rows, Weightlifting for CrossFit competitions

Duur: 6 uur

Voor wie: trainers, pt’s

Kosten: Euro 129,- per persoon, inclusief power lunch, certificaat van deelname, goodie bag en manual. Exclusief service kosten.

Check ook de andere Hammer Strength Clinics: programming & ground base training. We hebben meerdere data en lokaties beschikbaar.

Hammer Strength Master Trainer: Filip Debast

Filip is al meer dan 14 jaar werkzaam in de fitness industrie. Zijn ervaring, kennis, positieve mindset en passie maken hem een getalenteerd trainer. Zijn doel is om fitness professionals te trainen met kennis, vaardigheden en het vertrouwen om succesvol te zijn.

Naast zijn werk voor Life Fitness heeft hij ook zijn eigen personal training bedrijf. Gedurende zijn trainingen coacht hij zijn cliënten met een holistische toenadering tot fitness, waarbij hij kijkt naar hun stresslevels en op basis daarvan de beste opties vindt voor het creëeren van gezondheid, balans en fitness in hun leven.

Voorwaarden

Met de koop van een ticket verklaar ik dat Brunswick Corporation en haar gelieerde ondernemingen (met inbegrip van, doch niet beperkt tot, de divisie Life Fitness van het bedrijf), rechtsopvolgers, rechtsvoorgangers, divisies en haar en hun agenten ("Brunswick”) door of voor Brunswick verkregen videobeelden, foto's en/of persoonsgegevens van mij of verband houdend met mij, teneinde Brunswick en haar producten en diensten te adverteren of te promoten en te publiceren in de media, zonder vergoeding of verdere toestemming.

Life Fitness Atlantic BV kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van yourticketprovider, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website verstrekt. Life Fitness Atlantic BV kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam

- Uw e-mailadres

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Fanatics Sportsclub

172 Drabstraat

2640 Mortsel

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen