GET INTO THE FUTURE
€ 356,95
GET INTO THE FUTURE

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Theater Amsterdam

Danzigerkade 5

1013 AP Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De wereld verandert en de snelheid waarmee neemt toe. Op Get Into The Future wordt duidelijk wat dat betekent voor mensen, organisaties en industrieën. We verkennen het toepassen van technologie als antwoord op de grote maatschappelijke vraagstukken. Get Into The Future stelt je in staat om een voorsprong te nemen op de concurrentie en proactief in te spelen op de kansen van morgen.

Stap samen met ons een dag lang de fascinerende wereld van exponentiële technologie in. Laat je inspireren door topsprekers, verbazen door het Tech Trends Festival en verwennen met heerlijk eten en drinken. Maak kennis met de toekomst en ga hem met open ogen tegemoet.

SPREKERS

Onze experts vertellen welke invloed exponentiële technologie heeft op systemen, organisaties en mensen. Je krijgt inzicht in de manier waarop o.a. mobiliteit, veiligheid, gezondheid en ondernemerschap veranderen.

De line-up van Get Into The Future bestaat uit experts op het gebied van Voeding, Productie, Mobiliteit, Gezondheid, Robotica, IT en Organisaties. Stuk voor stuk belichten ze de impact van een exponentieel veranderende wereld op hun vakgebied aan de hand van sprekende voorbeelden en persoonlijke ervaringen.

TECH TRENDS FESTIVAL

Het Tech Trends Festival laat je zelf de kracht van de producten en diensten van de toekomst ervaren. De expo omvat alles van de laatste gadgets tot complete begeleide experiences. Beleef Virtual Reality met de Occulus Rift, Playstation VR en HTC Vive en ervaar wat de Microsoft Hololens onderscheidt. Ontdek waarom en hoe blockchain-technologie en Bitcoin de (financiële) wereld binnenstebuiten keren. Van splinternieuwe experimentele gadgets tot volwassen technologieën die klaar zijn voor implementatie, je vindt ze hier!

YOU

Ontmoet op Get Into The Future een bijzonder grote groep gelijkgestemden; ondernemers en professionals die net als jij willen excelleren in een tijdperk waarin verandering de enige constante is. Kom in contact met vernieuwers, ondernemers, bedrijven, investeerders, NGO’s en beleidsmakers en verken samen hoe opkomende technologieën de economie, het bedrijfsleven en het dagelijks leven gaan beïnvloeden.

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Theater Amsterdam

Danzigerkade 5

1013 AP Amsterdam

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen