€ 349

Geef je creativiteit een BOOST! (Raymond van Driel)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Drenthe - nabij Hoogeveen

12 Ruinerweg

7932 PD Echten

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Omgaan met snelle veranderingen, de rol van spontaniteit en playfulness in high performance samenwerking. Trainer, HR professional, manager.

Over dit evenement

Omgaan met snelle veranderingen, de rol van spontaniteit en playfulness in high performance samenwerking en hoe de improvisatie mindset daaraan kan bijdragen, daar werk je aan in deze training.

Ervaren hoe je de interactie, co-creatie en creativiteit een boost geeft: samen in het moment zijn, spelen, flexibiliteit, openheid, alertheid en een positieve sfeer creëren. Inspiratie en plezier.

Je leert een set nieuwe werkvormen, oefeningen en vaardigheden op basis van toegepaste improvisatie.

Voor wie:

Onze trainingen richten zich op trainers, adviseurs, coaches en managers.

Groepsgrootte: 6-15 deelnemers

Over de trainer:

Raymond begeleidt als internationaal trainer, executive coach, docent en keynote speaker organisaties en werknemers sinds 2000. Zijn passie is het helpen van mensen om belangrijke vaardigheden en inzichten te ontwikkelen teneinde effectiever te zijn én plezier uit samenwerking te ervaren. Hij is bedreven in het creëren van een veilige en positieve sfeer in zijn groepen en sessies en daarin zijn deelnemers uit te dagen nieuw gedrag en vaardigheden uit te proberen. Deelnemers ervaren Raymond als positief kritisch, uitdagend, warm en zeer toegewijd.

Over Toptrainingen Drenthe:

Wij bieden creatief zakelijke trainingen in Drenthe op verrassend leuke locaties. Hierbij werken we uitsluitend met gekwalificeerde en inspirerende trainers. Ons doel is je op buitengewone wijze te inspireren, motiveren anders te kijken en tot actie aan te zetten.

Spreekt het je aan, maar heb je toch nog vragen?

Bel of app dan naar 06-12650775 of stuur een mail naar info@toptrainingendrenthe.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Drenthe - nabij Hoogeveen

12 Ruinerweg

7932 PD Echten

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen