Niet beschikbaar

FuckUp Night Haarlem II

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Raecks café

Raaks 1

2011 VA Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Van Mexico tot Finland, van Bali tot Spanje. De FuckUp Nights worden wereldwijd in meer dan 250 steden georganiseerd, waaronder Haarlem! Tijdens deze netwerkavond draait het allemaal om fuckups. Blunders, inschattingsfouten, flops, beslissingen die verkeerd uitpakken. Die succesverhalen kennen we nu wel, tijdens FuckUp Night is het tijd voor faalverhalen. Vier sprekers uit de ondernemerswereld betreden het toneel om hun faalverhaal met het publiek te delen. Wat was hun fuckup, en hoe gingen ze daarmee om?

Sprekers
Er zijn al twee sprekers bekend voor deze tweede editie:

Werner Vervaet: mede-initiatiefnemer en oprichter van Skate4air.(https://www.skate4air.nl/). Een organisatie die door deelname aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee (Oostenrijk) en met de Skate4AIR Daylight Challenge (Zweden), zoveel mogelijk geld ophaalt voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte Cystic Fibrosis (taaislijmziekte).

En we hebben net vanuit zijn vakantieadres een JA van de volgende mooie spreker:

★ Rik Toewater: Head of Creative Entertainment Fox Networks Group. Meer informatie volgt nog, wanneer hij na zijn vakantie weer voet op Nederlandse bodem heeft gezet. :)

★ De overige twee sprekers zijn nog een verrassing!

Waarom FuckUp Nights?
De wereld van ondernemen en zaken doen, gaat hand in hand met falen. Wie durft te ontdekken, exploreren, innoveren zal daarbij ook een aantal keer op zijn bek gaan. Dat is onvermijdelijk. En toch doen we er met z'n allen spastisch over, stoppen we de fouten weg en houden we het liefst de schijn van perfectie op. Terwijl juist het delen van fouten waardevol, verbindend en inspirerend is en het getuigt van lef om te laten zien dat de weg naar succes niet zonder hobbels is. Daarnaast is het delen van fuckups simpelweg gewoon leuk! Een lekker drankje, rapper Maestro Mikel met gitarist, onze FuckUp DJ Nacho Friend en gelegenheid om te netwerken met een bitterbal erbij maken deze FuckUp Night in Haarlem compleet. Durf jij mee te gaan in deze mindset en sta je open voor vernieuwing en ontwikkeling? Koop je kaart en leer van de beste (fouten)!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Raecks café

Raaks 1

2011 VA Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen