Fotografen conferentie 2022

Fotografen conferentie 2022

Venster Acties en details

€ 119

Datum en tijd

Locatie

Landgoed Klarenbeek

16 Kopermolenweg

7382 BP Klarenbeek

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Fotografen conferentie 2022.

Over dit evenement

Bij deze fotografen conferentie kun je komen luisteren naar inspirerende sprekers uit het vakgebied, kun je bijpraten met collega's en je laten informeren over trends en ontwikkelingen in fotografie.

Thema: creativiteit.

Geef je creativiteit een boost met de inspirerende lezingen van Yves Schepers en Heiko Schmidt + nog een derde aan te kondigen fotograaf. Maar ook over het beschermen van je creativiteit. Daarover zal advocate Kitty van Boven vertellen.

Praktische informatie.

De locatie wordt kort van tevoren bekend gemaakt. Deze is in de regio van Deventer. De ticketprijs is € 119,- inclusief btw. Lukt het bestellen niet via Eventbrite? WhatsApp dan even naar: 06 553 683 30 of stuur een e-mail met je gegevens naar peter@yourweddingphotos.eu dan verwerken wij je bestelling handmatig.

Toegang tot deze conferentie is alleen mogelijk met een KvK inschrijving. Tickets zijn persoonlijk, niet overdraagbaar, we geven geen geld terug en tickets zijn ook niet over te dragen aan anderen.

Tijdens deze conferentie worden er mogelijk foto-, video- en/of audio opnames gemaakt. Bij deelname aan dit evenement ga je akkoord met eventuele publicatie daarvan.

Programma.

We hebben goed naar jullie geluisterd: in de ochtend zijn er een drietal lezingen, daarna is er een lunch en kun je de markt bezoeken, lekker bijkletsen met andere fotografen of ons bruidspaar fotograferen. Ook de speeddate is weer terug. Aan het einde van de dag is de laatste lezing van Yves Schepers.

Help! Mijn foto's zijn gejat.

Mr. Kitty van Boven is als advocaat gespecialiseerd in auteursrecht. In deze interessante lezing neemt ze ons - aan de hand van praktische voorbeelden - mee in welke stappen je zelf kunt ondernemen als er iemand inbreuk maakt op je auteursrecht.

Lezing Yves Schepers

Lezing Heiko Schmidt (in het Engels)

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen