€ 37,89

Forest Bathing wandeling op Duin en Kruidberg

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Parkeerplaats Duin en Kruidberg

76 Duin- en Kruidbergerweg

2071 LE Santpoort-Noord

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Behoefte aan verbinding met de natuur en kwalitatieve tijd voor jezelf? Kom dan mee het prachtige winterbos van Duin en Kruidberg in.

Over dit evenement

Op zondagochtend 1 maart neemt The Forest Bathing Circle je mee het winterbos in bij Duin en Kruidberg om te onthaasten, te ontspannen en de natuur op een nieuwe manier te ervaren. Forest bathing (bosbaden) is geschikt voor iedereen die er nieuwsgierig naar is. Misschien voel je een verlangen verbinding te maken met de kracht van de natuur, of zoek je een tijdelijke escape uit het drukke dagelijkse leven. Of misschien wil je gewoon frisse lucht inademen, de geur van dennen ruiken en beschutting zoeken in het bos.

De wandeling is ook een mooi Valentijnscadeau om te geven aan dierbaren of juist samen een ontspannende en verbindende ervaring te hebben in de natuur.

Ontmoetingspunt

Parkeerplaats Duin en Kruidberg, Santpoort-Noord. Er is een parkeerplaats om je auto of fiets te parkeren. Het NS station Santpoort-Noord ligt op 10 minuten lopen van de parkeerplaats.

Tijd

Start: 10:00 uur Einde: 12:30 uur.

We starten om 10:00 uur stipt, dus wees uiterlijk 10 minuten voor aanvangstijd aanwezig.

Prijs: 35 euro

De prijs is inclusief begeleiding van FTI-gecertificeerde gids, thee en versnapering. De prijs is exclusief transport naar het ontmoetingspunt.

Voor wie?

Bosbaden is heel laagdrempelig. Je hebt er geen speciale vaardigheden of kleding voor nodig, alleen een open vizier en de wil om bewust contact te maken met de natuurlijke elementen. Ondanks dat we niet weinig kilometers lopen en het om ontspanning (niet zozeer inspanning) gaat, loop en sta je wel gedurende 2,5 uur. Daarom is het fijn als je goed ter been bent en warme kleding aantrekt. Ook heeft Duin en Kruidberg wat hoogteverschillen waar je rekening mee dient te houden. Voor deze wandeling moeten deelnemers 12 jaar of ouder zijn. Het is niet toegestaan om honden mee te nemen op de wandeling. Op de wandeling gaan maximaal 12 personen mee.

Wat gaan we doen?

Het bosbad duurt 2,5 uur waarin we onze zintuigen gebruiken om de natuur en het bos te ervaren. We vertragen en lopen eigenlijk maar weinig. Het is daarom ook geen wandeling zoals we dat meestal doen. Ik zal je als gids uitnodigen om deel te nemen aan bepaalde activiteiten die je helpen uit je hoofd te komen en contact te maken met je lichaam en je gevoel. Er is een aantal momenten waarop je de mogelijkheid hebt om je ervaringen te delen met de groep, maar dat is niet verplicht. Aan het eind van het bosbad drinken we thee met een kleine versnapering erbij.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar theforestbathingcirlce@gmail.com

Bij registratie en betaling van deelname ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op de website van The Forest Bathing Circle, hier te lezen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Parkeerplaats Duin en Kruidberg

76 Duin- en Kruidbergerweg

2071 LE Santpoort-Noord

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen