Finale: Student Company van het Jaar

Venster Acties

Finale: Student Company van het Jaar

Elk jaar gaat we op zoek naar de beste studentondernemers. Dit jaar barst de strijd weer los in het Beatrix Theater op dinsdag 23 mei!

Door Stichting Jong Ondernemen

Waar en wanneer

Datum en tijd

Begint op di. 23 mei 2023 12:30 CEST

Locatie

Beatrix Theater Utrecht 6A Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht Netherlands

Over dit evenement

  • 4 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Wie wordt Student Company van het Jaar?

Elk jaar gaan wij op zoek naar de beste Student Companies in de categorie mbo en hbo. Welke company is dit jaar de beste van ons land? Wie weet, misschien is het jouw team het wel, spannend!

De competitie bestaat uit een aantal rondes, alleen de beste Student Companies mogen door naar de finale. Het winnen van deze competitie geeft jouw start-up een mega boost, want lokale, regionale maar ook landelijke media besteden graag aandacht aan onze jonge ondernemers. Daarnaast gaan de winnende mbo en hbo companies mee naar de Europese finale! Dus, doe jij ook mee?

Stichting Jong Ondernemen

Jong Ondernemen is een stichting die voor scholen al 30 jaar de hele leerlijn van actuele ondernemerschapsprogramma’s verzorgt. Wij willen dat alle jongeren op school de kans moeten krijgen hun ondernemende houding te ontwikkelen. Jaarlijks doen we dat al voor 120.000 jongeren. Onze ambitie is om dit in 2025 voor minimaal 300.000 scholieren en studenten te doen, elk jaar weer. Op die manier zou iedere jongere minimaal één keer in zijn schoolcarrière met ondernemerschap kunnen kennismaken. Ook willen we dat ondernemerschapsonderwijs vast in het curriculum komt van het primair onderwijs tot hoger onderwijs. De economie vraagt immers om ondernemende werknemers en baanbrekende ondernemers.

Over de organisator

Georganiseerd door
Stichting Jong Ondernemen