€ 49,42

Filana Foundation: Het inspirerende verhaal van Ozlem Sagman

Venster Acties en details

€ 49,42

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Urban Woman

47-49 Bosquetstraat

#bus 19

1060 Sint-Gillis

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Het inspirerende verhaal van Ozlem Sagman

Over dit evenement

Ozlem neemt je op deze avond mee naar haar verleden en vertelt over kindermishandeling, een gedwongen huwelijk en partnergeweld. Ook haar man Martin neemt deel aan het gesprek. Vandaag zijn zij beiden inspirerende ondernemers. Ze vertellen over de barsten van hun ziel en hoe deze hen krachtiger en sterker hebben gemaakt. Zowel als mens én als partners.

Samen zijn zij een dreamteam en zullen ze jou gegarandeerd inspireren.

Bouchra is coach en oprichtster van The Urban Woman, een co-working space, specifiek gericht op sterke, ondernemende vrouwen met een verhaal. Een perfecte match dus!

Bouchra zal jou met open armen ontvangen, terwijl ze een diepgaand gesprek voert met Ozlem en Martin.

Dit event wordt georganiseerd vanuit de Filana Foundation. Een vzw, opgericht door Svetlana Stepanova en Filip Plompen, die zich specifiek richt op mensen die met onrecht te maken krijgen. De foundation zet mensen terug in hun kracht zodat zij op hun beurt anderen kunnen empoweren.

Let op: slechts 50 plaatsen beschikbaar!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Urban Woman

47-49 Bosquetstraat

#bus 19

1060 Sint-Gillis

Belgium

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Filana Foundation

Organisator van Filana Foundation: Het inspirerende verhaal van Ozlem Sagman

Het doel van de Filana Foundation is het ondersteunen van mensen die onrecht werd, wordt of kan worden aangedaan.

Er zijn – jammer genoeg – veel problematieken. Zelfs in een ‘welvarend’ land als België. We denken hierbij aan voor de hand liggende thema’s zoals armoede en mishandeling, maar dit is slechts het topje van de ijsberg.

Het zijn onderwerpen waar wel eens over gesproken wordt, maar vaak stopt het daar. Het is een latent probleem in de maatschappij. De Filana Foundation wil dit niet alleen bespreekbaar maken, maar wil de problematiek ook daadwerkelijk aanpakken. Dit kan gaan over het doorbreken van taboes, sensibilisering, empowerment en effectieve actie of een combinatie van al deze aspecten.

Belangrijk hierbij is het niet blijven hangen als slachtoffer, maar net in eigen kracht gaan staan om zowel de persoon zelf, maar ook anderen te inspireren, motiveren en empoweren.

Een voorbeeld hiervan is het boek ‘De teerlingen van het leven’ van Filip, waarin meer dan 20 vrouwen uit alle regio’s in Europa, maar nu wonend in België, hun verhaal delen.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen