Feest 130 jaar Omer Vander Ghinste

Feest 130 jaar Omer Vander Ghinste

Venster Acties en details

€ 0 – € 7

Locatie

Brouwerij Omer Vander Ghinste

5 Brouwtorenstraat

8510 Kortrijk

Belgium

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen restituties

Ticketverkoop is gesloten

Ticketverkoop is gesloten

De ticketverkoop is beëindigd.

€ 7 per ticket = brouwerijbezoek met gids, 2 bierdegustaties en 1 food bon. Alle opbrengsten gaan naar UNICEF en Make a Wish.

Over dit evenement

Op zaterdag 10 september viert Brouwerij Omer Vander Ghinste haar 130 jarig bestaan in stijl!

Wat staat er op het programma?

  • Een boeiend brouwerijbezoek met gids . Je kiest jouw tijdsslot door het passende ticket te kopen via deze pagina. Tijdens dit begeleid bezoek sta je letterlijk tussen het verleden en de toekomst en ontdek je de geheime parels van de brouwerij. Je beleeft de architectuur en het authentieke familieverhaal op de plaats waar alles 130 jaar geleden begon.
  • Degustatie van twee heerlijke bieren naar keuze.
  • Leer de perfecte OMER. uitschenken
  • Elke tickethouder krijgt een gratis foodbon die je kan inruilen bij de verschillende foodtrucks
  • De hele dag door zijn er optredens en wordt er kinderanimatie voorzien!
  • Je gaat naar huis met een limited edition 130-jaar glas.

Alle opbrengsten van de ticketverkoop en het evenement zelf (drank, eten) gaan integraal naar twee goede doelen: UNICEF en Make a Wish. De vader op zoon relatie is zo bijzonder voor onze brouwerij. Iedereen verdient het om op te groeien in een goede thuissituatie zonder zorgen. We kozen daarom voor deze doelen, waarbij het kind centraal staat.

UNICEF is actief in 190 landen en gebieden om de rechten en welzijn van ieder kind te verdedigen.

Make a Wish gelooft in de helende kracht van een wens. Deze prachtige organisatie vervult de hartenwensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar die aan een levensbedreigende ziekte lijden. Als het kind kan geloven dat de wens uitkomt, kan het ook geloven dat het beter zal worden.

Vous êtes francophone et vous souhaitez visiter la brasserie avec un guide français ? Achetez les tickets ici: www.eventbrite.be/e/tickets-fete-130-eme-anniversaire-domer-vander-ghinste-fr-349608126317

Afbeelding van Feest 130 jaar Omer Vander Ghinste

Het verhaal van OMER.:

Toen Omer Vander Ghinste in 1892 begon met brouwen, bestonden merken nog niet. Om zijn bieren te promoten, liet hij glas-in-loodramen plaatsen in de gevels van de cafés met opschrift 'Bieren Omer Vander Ghinste'. Het vervangen van die authentieke glasramen bij elke generatiewissel, zou de brouwerij veel geld kosten. Daarom koos Omer voor een originele en duurzame oplossing: voortaan zou elke eerstgeboren zoon ‘Omer’ genoemd worden. Een traditie die op vandaag, 5 generaties en 130 jaar verder, nog steeds in ere wordt gehouden.

Afbeelding van Feest 130 jaar Omer Vander Ghinste

Delen met vrienden