€ 64,99 – € 99,45

“Echt Jezelf Zijn - 1- Ik en mijn bodyguard”

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Molenplaats Sonsbeek

24A Zijpendaalseweg

6814 CL Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

WAAROM VERANDEREN ZO MOEILIJK IS

Dit herken je vast wel: Je wilt graag iets veranderen in je gedrag van manier van denken. Je bent helemaal klaar met de "oude" manier van denken en doen. Het is tijd voor vernieuwing! Dan ga je fris en enthousiast van start en het gaat best een tijdje goed, maar dan ... dan komen er toch weer wat "oude maniertjes" naar voren ......

Of je hebt nu eindelijk het inzicht waar je een transformatie mee door kunt gaan. Je weet het zeker! Je voelt het aan alles! Vanaf nu kan de pijn helen en zal alles anders gaan en kun je de pijn achter je laten. Deze keer wordt t écht anders. En toch na een tijdje merk je dat er misschien wel iets verandert is, maar dat je ook weer terugvalt in je "oude" gedrag en manier van denken met de bijbehorende gevoelens.


HOE DIT KAN

Samen hebben wij mogen kennismaken met het zéér intelligente mechanisme wat hier achter zit en hoe we hiermee om kunnen gaan. Dit was voor ons leven veranderen, dat we dit graag met jullie willen delen.

Dus wil je ook graag begrijpen waarom t zo lastig is om blijvende veranderingen aan te brengen in je leven?

Wil jij ook graag kennismaken met dit intelligente systeem in jezelf, ervaren waarom dit mechanisme doet wat hij doet en er mee leren samenwerken?
Kom dan naar onze workshop op vrijdag 8 november 2019 of zaterdag 9 november 2019 (9:30 tot 16:30) naar de workshop “Echt Jezelf Zijn - 1- Ik en mijn bodyguard” . Hier gaan we jou leren en laten ervaren wat er tussen jou en je verlangen is om te veranderen staat.

Na deze workshop kun je herkennen wanneer dit systeem actief is bij jezelf en bij anderen. Welke gevoelens er bij dat systeem horen en welke echt van jou zijn. We geven je voldoende tools waarmee je deze patronen kunt veranderen.

Recensie workshop


LOCATIE

Molenplaats,

Zijpendaalseweg 24A, 6814 CL, Arnhem

Vrijdag 8 november van zaterdag 9 november 2019 van 9:30 tot 16:30 uur

De lunch is niet inbegrepen. In park Sonsbeek zijn verschillende gelegenheden om te lunchen. Je kunt ook zelf de lunch mee te nemen. Waardoor het buiten het hoogseizoen is, kunnen openen zijn aangepast.


Early Bird: "Echt Jezelf Zijn - 1- Ik en mijn bodyguard"

Tot 25 oktober hebben wij een zeer interessante aanbieding voor jou. Bij inschrijving en betaling voor de workshop “Echt Jezelf Zijn - 1- Ik en mijn bodyguard” vóór 25 oktober betaal je € 64,99 ipv € 99,45.

Deze early bird aanbieding geldt voor de workshop van vrijdag 8 november 2019 en zaterdag 9 november 2019.

Laat maar! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Reserveer nu jouw plaats!

Workshopkalender

  • Vrijdag 22 november: Echt jezelf zijn - 2 - Ik en mijn kwetsbaarheid
  • Zaterdag 23 november: Echt jezelf zijn - 2 - Ik en mijn kwetsbaarheid
  • Vrijdag 13 december: Echt jezelf zijn -3 - Ik en mijn stress
  • Zaterdag 14 december: Echt jezelf zijn -3 - Ik en mijn stress


Wat anderen van de workshop gevonden:Heidi:

Na een traject bij Anton wilde ik graag meer weten over de bodyguard en ben daarom naar de workshop gegaan.

Ik dacht dat ik nog steeds belemmerende overtuigingen en gedachtes over zelfliefde had. Tijdens de workshop kwam ik er echter achter dat ik al meer had losgelaten en ook waardoor kan loslaten tegenwoordig. Ik merkte ook dat mijn zelfvertrouwen groter was dan ik zelf dacht.

De waarde daarvan is voor mij dat ik nu nog meer zelfvertrouwen en zelfliefde ervaar omdat ik dat ook tijdens de workshop bevestigde.

Els en Anton slaagden er goed in om een ​​vertrouwde setting te creëren, geproduceerd ik mij kon openen en in beweging kon komen.

Ik geef deze workshop een 8


Wieneke:

Mijn intentie voor deze worshopdag over de bodyguard was open en verwachtingsloos. De blokkades die ik ervoer hadden vooral te maken met de relatie met mijn moeder.

In de ochtend werd er van alles bij me losgeweekt. In de middag deden we opstellingen in groepjes van 2. Daarna hebben we de 3 delen gedeeld, de opstelling gedaan hadden uitgevoerd, gebeurde er heel veel met mij.

Waardoor mijn bodygard visueel voor mij werd kon ik hem voelen. Hierdoor zag ik mezelf er stil van worden en aan onderdoor gaan zoals de bodyguard tot dan toe gewerkt. Door dit besef en het voelen transformeerde er van alles in mij.

Ik herken en bedank mijn bodygard nu. Hij staat zelfs op mijn visionboard.

Omdat Els en Anton hun eigen verhaal vertelden, durfde ik mij ook kwetsbaar op te stellen. Zij waren mooi op de achtergrond en helpend aanwezig waar nodig. Voor mij. Precies goed!

Ik geef deze workshop een 8.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Molenplaats Sonsbeek

24A Zijpendaalseweg

6814 CL Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen