EBF Conference

Venster Acties

Ticketverkoop eindigt binnenkort

EBF Conference

EBF Conference - Het grootste tweedaagse, door studenten georganiseerde, congres van Nederland.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

MartiniPlaza 2 Leonard Springerlaan 9727 KB Groningen Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

EBF Conference, al sinds 2009 dé plek waar studenten en bedrijfsleven samenkomen om kennis en inspiratie op te doen over actuele thema’s. Met relevante keynotes, interactieve masterclasses en pakkende workshops biedt het congres twee dagen een boeiend programma.

De 14e editie van de EBF Conference, met jaarlijks zo’n 600 bezoekers en Engels als voertaal, zal bestaan uit twee dagen en heeft dit jaar als thema: “Waves of Change, Oceans of Opportunities”. Op College Day, donderdag 6 oktober, zal ‘s middags worden ingegaan op het subthema Man vs. Machine, waarbij kunstmatige intelligentie van zowel een maatschappelijk als bedrijfskundig perspectief zal worden bediscussieerd. Op Conference Day, vrijdag 7 oktober, worden de overige subthema’s uitgelicht. De meest succesvolle sprekers uit de bedrijfswereld, zoals in het verleden Oscar de Bok, Vivienne de Leeuw en Al Gore, brengen hun kennis en expertise over op de aanwezigen.

Voor partners en deelnemers biedt dit zakelijke evenement goede netwerkmogelijkheden, verdieping van kennis over actuele onderwerpen en de kans om unieke sprekers te beluisteren. Voor lokale, Noord-Nederlandse bedrijven die animo hebben om het congres te bezoeken is een korting beschikbaar. Mocht u interesse of vragen hebben neem dan contact met Wytse Pel via w.pel@ebfconference.nl. Meer informatie is te vinden op onze website (www.ebfconference.nl) en sociale media.

Wij verwelkomen u graag op 6 en 7 oktober in MartiniPlaza!

Afbeelding van EBF Conference
Afbeelding van EBF Conference
Ticketverkoop eindigt binnenkort