Digital Deco Day

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Eindhoven, Evoluon

Noord Brabantlaan 1a

5651 AH Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor de derde keer organiseren SignPro en Stylink een informatiedag over de groeiende mogelijkheden voor digitaal geprinte interieurdecoratie. Op Digital Deco Day brengen we de werelden van ontwerp en productie bij elkaar in het Evoluon in Eindhoven.

Het programma van Digital Deco Day is - net zoals de vorige keren - praktijkgericht met oog voor ontwikkelingen op de markt. En dat werkt: vanuit de vorige twee edities zijn verschillende inspirerende (en winstgevende!) samenwerkingen ontstaan tussen creatieven, merken, producenten en retailers.

Leren van elkaar
Verschillende leveranciers en designers vertellen over hun eigen ervaringen met het gebruik van digitale technieken in ontwerpproces en uitvoering. Ook trends komen aan de orde; zowel de technische ontwikkelingen als de designtrends zoals we die dit voorjaar zagen op verschillende beurzen. In een aantal workshops komen praktische zaken aan de orde zoals de keuze voor software, manieren van aanlevering en kleurmanagement. Natuurlijk is ook veel materiaal 'live' te bekijken in de stands van onze sponsoren.

Lezingen, workshops & barbecue
Met het uitgebreide programma lezingen- en workshops en een afsluitende buffet met barbecue is de derde Digital Deco Day onmisbaar voor iedereen met ambities op het gebied van interieurdecoratie: ontwerpers, fabrikanten, merken en retailers. Grijp die kans!

Tickets
De ticketprijs bedraagt € 82,50 ex btw. Dit is inclusief het complete programma lezingen en workshops, koffie, thee, borrel en buffet met barbecue (ook voor vegetarërs). We zien je graag op 6 juni in Eindhoven!

Digital Deco is onderdeel van het programma Collegedays van SignPro.

Datum en tijd

Locatie

Eindhoven, Evoluon

Noord Brabantlaan 1a

5651 AH Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen