DIGI DOMSTAD

DIGI DOMSTAD

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Dotslash Utrecht

100 - 500 Europalaan

3526 KS Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Hét kennis en netwerk event van Utrecht!

Over dit evenement

Talent vinden was nog nooit zo’n uitdaging. Toch is een record aantal mensen van baan gewisseld in het eerste halfjaar van 2022. Dus hoe trek je dan wél talent aan? Leer van onze Grandmasters en duik in de wereld van Recruitment Marketing en Employer branding tijdens DIGI DOMSTAD #2. Voor dit GRATIS event zijn er limited seats, wacht dus niet te lang met inschrijven.

TALK 1

Het is inmiddels 2022. Er is zijn precies NUL werknemers te vinden, het nieuwe abnormaal. De krapte op de arbeidsmarkt is nog nooit zo groot geweest, maar geeft dat enkel problemen? Of geeft het juist mogelijkheden. Onze Grandmaster Arjan Visser is Senior Talent Strategy Advisor Benelux bij Indeed en ondersteund in deze functie werkgevers met het optimaliseren van hun recruitmentproces door inzichten te bieden in online jobsearch en de recruitmentmarkt.

In zijn talk bij de tweede editie van DIGI DOMSTAD zal Arjan ingaan op de laatste vacature trends, en geeft ons een inkijkje in de laatste data en ontwikkelingen uit de arbeidsmarkt. Daarnaast neemt hij ons mee in hoe je optimaal performance marketing kan toepassen op een zoekmachine. Hoe switch je je mindset van HR naar Marketing? SEO ipv SEA? Hoe kan je je campagnes binnen Indeed optimaliseren? Na de talk van Arjan zal jij op al deze vragen een praktisch antwoord hebben, waarmee je gelijk aan de slag kan.

Over Grandmaster Arjan

Als Talent Strategy Advisor Benelux ondersteunt Arjan werkgevers met het optimaliseren van hun recruitmentproces door inzichten te bieden in online jobsearch en de recruitmentmarkt. Arjan werkt al ruim 6 jaar bij Indeed. In zijn vorige rol was hij verantwoordelijk voor de strategie en executie van Indeed in de Benelux waar Indeed is uitgegroeid tot #1 vacatature website in zowel Nederland als België. Voor Arjan bij Indeed aan de slag ging, heeft hij veel ervaring opgedaan in de HR-sector; waar hij onder andere verantwoordelijk is geweest voor de strategie en groei van verschillende ondernemingen in de Benelux. Ook heeft hij een eigen startup opgezet; een marktplaats voor freelancers.

Verwacht dit en méér bij DIGI DOMSTAD:

· Leer van onze experts uit verschillende online business hoeken.

· Verbreed je netwerk met vakidioten als ons.

· Een inspirerende locatie met nog bijzonder slimme sprekers leuke GRANDMASTERS

· Je eerste drankje is op onze kosten (!) en inschrijven is 100% gratis.

DIGI DOMSTAD is het nieuwe evenement over alles rondom de online wereld, gericht op marketing- en techspecialisten, in Utrecht! DIGI DOMSTAD staat voor jouw skills ontwikkelen, door het geven van interessante talks en door het connecten met andere vakidioten.

See you op 14 september!

Delen met vrienden