DI - Workshop 'Forward to the Past'

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

DI - Workshop 'Forward to the Past'

Milan Van Bortel en Ruben Mardulier werken sinds de zomer van 2022 aan een gedeelde artistieke praktijk. Het werk dat ze samen maken (...)

Door Schone Team 2023

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 28 mrt. 2023 09:30 - 16:30 CEST

Locatie

De Centrale 2 Kraankindersstraat 9000 Gent Belgium

Over dit evenement

  • 7 uren
  • eTicket voor mobiel

Milan Van Bortel en Ruben Mardulier werken sinds de zomer van 2022 aan een gedeelde artistieke praktijk. Het werk dat ze samen maken vertrekt steeds vanuit hun dichte leefomgeving, die ze beiden met grote ogen bewonderen. Met bevlogen enthousiasme wijzen ze elkaar op alledaagse absurditeiten, die ze vervolgens in de studio omvormen tot installatieperformances die het evenwicht houden tussen het letterlijke en het poëtische. Omdat inspiratie meestal niet zomaar aan komt waaien nemen ze je tijdens deze workshop mee naar de kiem van elk werk: de brainstorm. Via improvisatieoefeningen, oeverloos gebabbel en een wandeling door de stad gaan ze samen met de cursisten op zoek naar prille ideeën. In een tweede deel van de workshop wordt er collectief aan deze ideeën geschaafd, met als doel om aan het einde een collectie (on)mogelijke en vindingrijke concepten aan elkaar voor te stellen, die enkel wachten om verwezenlijkt te worden.

UUR: 9u30-16u30 (hele dag) LOCATIE: Spiegelzaal, De Centrale & buiten omgeving MAX. DEELNEMERS: 20 BEGELEIDING: Ruben Mardulier & Milan van Bortel

Contactpersoon: Rune (0474 63 52 41)

#Place/Process

Over de organisator

Georganiseerd door
Schone Team 2023

De verkoop sluit binnenkort