De Staffing Groep MVO Event 'Van buzzword naar resultaat' 19 april 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dynahouse

Perkinsbaan 11

3439 ND Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gaat over ondernemen! Maar hoe weet u als organisatie of ondernemer nu of u maatschappelijk verantwoord bezig bent? Welke duurzame keuzes gaat u maken en hoe richt u dat in? Vragen die wij in de praktijk als intermediair veel tegenkomen bij onze opdrachtgevers. Keuzes met impact op diverse bedrijfsprocessen, denk aan Inkoop, Verkoop, HRM en Marketing en Communicatie. Maar ook IT en Kwaliteitsmanagement!
De Staffing Groep heeft in 2017 de MVO 4 status bereikt als één van de eerste dienstverleners in onze branche. Hoe hebben we dit gedaan? En wat zijn onze voordelen hiervan? Dit willen we graag met u delen, samen met onze MVO kennispartners.

Doel van dit event is u te voorzien van alle (achtergrond) informatie en kennisdeling rond dit thema. Zodat u met alle praktische ‘tips & trucs’ aan de slag kunt binnen uw eigen organisatie of onderneming. Om zo uw eigen MVO-doelstellingen te bereiken: MVO: Van buzzword naar resultaat!

Het wordt een interactieve middag met zowel plenair gastsprekers als met break out sessies. Zodat u door middel van ‘ronde tafel gesprekken’ in gesprek kunt met onze kennispartners en andere gasten!

Programma

15.00 u Ontvangst
15.30 u Welkom voor dagvoorzitter Marc Nijhuis / Plenair
15.40 u De reis van DSG naar MVO 4 status, Robert Da Costa / Plenair

16.00 – 17.30 u Break-out sessies / 2 rondes*
- MVO People & Social Return, Vera van der Horst, Gemeente Eindhoven/Social Return
- MVO Waarom en hoe de je dat? Judith Manshanden & Arshad Shamsi, Orenda Company
- MVO & Employer Branding, Jeroen Kroese, KonnecteD

17.30 – 18.00 u Gezamenlijk debat o.l.v dagvoorzitter Marc Nijhuis / Plenair
18.00 – 18.45 u Netwerkborrel en Zeepkist Momentjes
18.45 u Afsluiting

*Bij binnenkomst kunt u aan de gastdames & - heren aangeven bij welke twee van de drie Break Out Sessies u wilt deelnemen. Let wel; om een eerlijke verdeling te maken, vol is vol. Dus kom op tijd!

Aanmelden kan via de groene button 'Registreer'

Afmelden; Help jouw en ons duurzaamheidsbeleid

De Staffing Groep heeft het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen als kernwaarde in haar beleid opgenomen. Dat komt niet alleen tot uitdrukking in onze steun aan diverse projecten en onze cultuur maar ook door de manier hoe wij omgaan met alle regelgeving, werkomstandigheden en welzijn van al onze relaties.
Kunt u dit event waarvoor u zich heeft aangemeld toch niet bijwonen?
Meld dan minimaal 3 werkdagen van tevoren af via e-mail,
events@destaffinggroep.nl.
Dat scheelt veel verspilling van catering, energie en ook ruimte. Zo geeft u bovendien een ander de kans deze alsnog bij te wonen. Komt u niet opdagen zonder te hebben afgemeld, of bij te laat afmelden (minder dan 3 werkdagen voorafgaand aan het event), dan brengen we u een verspillingsbijdrage van € 75,- (exclusief BTW) in rekening. Deze doneren we dan aan onze partner
DEAN, Digital Education Africa Network!


Datum en tijd

Locatie

Dynahouse

Perkinsbaan 11

3439 ND Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen