Gratis

De Kerkvernieuwers: Nieuwe Netwerken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Foundation Eusebius Arnhem

1 Kerkplein

6811 EB Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op 3 oktober 2020 organiseren de Kerkvernieuwers het evenement Nieuwe Netwerken in de Eusebiuskerk te Arnhem. Bevestig hier uw aanwezigheid.

Over dit evenement

Het is vanzelfsprekend dat beheerders van kerkgebouwen met vernieuwing bezig zijn. Er zijn veel symposia die gaan over hoe dat moet. De Kerkvernieuwers richten zich met hun eerste symposium op het verbinden van nieuwe netwerken. Omdat innovatie gaat over het opzoeken van verbindingen die op het eerste oog niet voor de hand liggen. Om dit te faciliteren hebben wij een uiteenlopend programma opgesteld waarbij er diverse mogelijkheden zijn om elkaar te ontmoeten en inspireren.

Na aanschaf van een gratis Eventbrite ticket krijgt u van ons in de aankomende weken een email waarin u als deelnemer wordt gevraagd een keuze te maken uit onderstaande programma onderdelen. De keuze opties zullen wij in de email verder toelichten.

(Preliminair) Programma:

OCHTEND

09:00 - 10:00: Inloop met koffie en thee

10:00 - 10:25: Opening Nieuwe Netwerken (plenair)

10:30 - 12:30 : Inspiratiemarkt, casusbesprekingen ronde 1 en blind-speeddates.

LUNCH

12:30 - 13:15: Lunch

MIDDAG

13:15 - 13:40: Talkshow (plenair)

13:45 - 15:45: Meet the experts, casusbesprekingen ronde 2, excursies Sint Walburgisbasiliek.

15:45 - 16:00: Afsluiting Nieuwe netwerken (plenair)

16:00 - 17:00: Borrel

17:00: Einde

DOORLOPEND

Podcast duo interviews, video interviews 'In de Lift'.

NB: Het evenement is ingericht om aan de Corona-richtlijnen van het RIVM te voldoen: dat wil zeggen dat iedereen 1.5m afstand dient te houden van elkaar en er maximaal 100 personen toegelaten zullen zijn in de Eusebiuskerk. Verder zullen zorgen wij dat de verkeersstromen bij de verschillende programma-onderdelen goed gescheiden worden gehouden. U wordt als deelnemer verder verzocht thuis te blijven als u of een persoon binnen uw huishouden klachten ervaart. Klachten die kunnen wijzen op corona zijn neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, plotseling verlies van reuk of smaak, verhoging, koorts en benauwdheid.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Foundation Eusebius Arnhem

1 Kerkplein

6811 EB Arnhem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen