US$ 99

Cybersecurity is van iedereen - inspiratielezing (Nederlands)

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ananda Wellness & Retreat Conference Center

Villapark Fontein

Banda Abou

Curaçao

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

LANGUAGE: DUTCH

FOR THE CYBER SECURITY AWARENESS KEYNOTE IN ENGLISH PLEASE CLICK HERE


VOOR WIE?


Echt waar: voor iedereen geschikt, echter de inhoud is afgestemd op werknemers, managers en ondernemers. Dus heeft u een bedrijf en medewerkers in dienst, zorg ervoor dat zeker een paar medewerkers deze inspiratielezing niet missen om ervoor te zorgen dat het Cybersecurity bewustzijn toeneemt.


WAT LEERT U?

Nadat u ticket(s) heeft besteld krijgt u de mogelijkheid om 1 leerdoel kenbaar te maken aan Erik Jan. De inhoud bestaat onder andere uit:

 • Aandacht voor uw eigen leerdoel!
 • INSPIRATIE!
 • Hoe krijgt u het onderwerp Cybersecurity op de agenda.
 • Van kleine ondernemer toch grote organisatie gevaren herkennen.
 • Wat doet het met je organisatie wanneer je bent gehackt.
 • Effectieve methodes om uzelf, uw familie en uw organisatie tegen de gevaren de beschermen.
 • Waarom het de verantwoordelijkheid is van iedereen.
 • Hoe hackers een bedrijf toch binnenkomen, ondanks dat alles maximaal is beveiligd. En wat u hier tegen kunt doen.
 • De gevaren van slimme apparaten die met internet verbonden zijn (Internet of Things).
 • Concrete voorlichting voor werknemers en managers die binnen een organisatie werken.
 • Laatste ontwikkelingen.
 • Inspirerende voorbeelden en handvatten die u kunt gebruiken.


UNIEK in deze sessie is het hebben van aandacht voor uw persoonlijke leerdoel! Nadat u ticket(s) heeft besteld krijgt u de mogelijkheid om 1 leerdoel of vraag waar u mee zit op het gebied van Cybersecurity kenbaar te maken aan Erik Jan. Omdat deze sessie gegeven wordt aan een kleine groep personen wordt uw inbreng verwerkt in de inhoud van deze sessie!

De inspirerende wijze waarop Erik Jan u meeneemt in hoe de cyberwereld werkt, wat er momenteel gebeurt en wat u er zelf mee kunt geeft veel zelfvertrouwen. Tips die worden aangereikt kunt u direct erna toepassen!


Erik Jan verleden jaar in Curacao tijdens de succesvolle workshops


OVERIGE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands. Hieronder vindt u overige informatie over de locatie en een overzicht van alle sessies die Erik Jan deze week in Curacao orgnaniseert. Komt u tijdens meerdere sessies dan zal er gezorgd worden voor een snack tussen de sessies door. Vanzelfsprekend krijgt u per bestelde ticket een gesigneerd exemplaar van Erik Jan's boek Reset!

De sessies vinden plaats in het airconditioned theater van het geweldig mooie Ananda Welness Retreat & Conference Center. Per sessie is een een kleine groep mensen dus veel ruimte om van elkaar te leren. Daarmee is het aantal plaatsen dat beschikbaar is beperkt. Uiteraard is er voor en na de sessies gezorgd voor een mogelijkheid tot netwerken met elkaar en is er koffie, thee en detox/infused water beschikbaar.


Kevin Mitnick is exclusief geinterviewd in Hoofdstuk 2 van Reset

Na afloop van deze sessie ontvangt u het gesigneerde boek Reset! uit handen van Erik Jan. In dit boek heeft hij ook een exclusief interview met de wereldberoemde hacker Kevin Mitnick. In de jaren dat Erik Jan bij Nokia werkte, heeft hij tijdens evenementen met Kevin samengewerkt.


OVER TICKETS DIE U KOOPT

 • Er wordt geen restitutie voor tickets verleent, nadat u ze heeft aangeschaft.
 • Neem uw ticket mee naar het evenement op papier of via uw smartphone
 • U kunt zoveel tickets bestellen als u wilt en ze hoeven niet allemaal op naam te staan, dit is ideaal wanneer u er nu een aantal wilt kopen voor uw team of later als cadeau wilt weggeven.
 • Tickets kunnen maar 1 keer worden gebruikt, tickets worden namelijk bij binnenkomst gescand.
 • Let goed op voor welke datum en voor welk tijdstip uw ticket geldt.


Over Erik Jan Koedijk

Erik Jan Koedijk komt terug naar Curaçao! Anderhalf jaar geleden organiseerde hij met Henkjan Smits de bekende Business X-Factor workshops. Van 11 tot en met 14 september 2017 introduceert hij in het Ananda Wellness Retreat and Conference Centre op Curaçao zijn boek RESET!. Zijn boek heeft recentelijk wekenlang op de nummer 1 positie van managementboek gestaan in Nederland. Daarnaast komt hij Social Media Masterclasses en inspiratiesessies over Cybersecurity organiseren. Iedere deelnemer krijgt na de sessie een gesigneerde versie van het boek Reset!

Erik Jan Koedijk komt naar CuracaoErik Jan ging online in 1991/1992. Zijn eerste baan kreeg hij in 1992. Men noemde hem 'mr. Internet'. Waar niemand zich nog bezighield met Internet, was het al zijn wereld. Hij was één van de jongste country managers binnen Nokia Enterprise Solutions (het organisatie onderdeel dat security (firewalls), mobility (smartphones) en software (apps zoals push e-mail) op de markt bracht. Later was hij verantwoordelijk voor EMEA partner marketing. Hij vestigde record na record in zijn loopbaan bij Nokia. Een toonaangevend beursconcept, succesvolle uitgerolde strategie in Second Life, een uitgekiende Europese partnerstrategie en al in 2004 internationale Social Media campagnes en twee jaar lang een Nokia Circle of Excellence sales award.

Ook voor zijn loopbaan bij Nokia brak hij records met het veiliger maken van scholen en bedrijven tijdens de 'eerste aansluiting' op het Internet (1998 tot 2002). Hij was general manager Benelux bij SurfControl en beveiligde kinderen en werknemers voor de gevaren en de donkere kanten van het Internet op school en op de werkvloer.

Hij weet mensen voor zich te winnen en zet mensen en organisaties in beweging. Hij is dit jaar 10 jaar eigen ondernemer en is nog steeds betrokken bij toonaangevende en onderscheidende projecten in zijn rol als management en organisatie adviseur en keynote spreker. Hij heeft in deze 10 jaar meer dan 100 organisaties ondersteund. Zo haalde hij in 2015 voor de Baak Ricardo Semler naar Nederland en bedacht hij het concept ‘Ricardo Semler and friends’. Een doorslaand succes, door ruim 1500 mensen bezocht en geprezen door Semler zelf. Hij bedacht een strategie om alleen via Twitter en Facebook voor bijna 300.000 euro aan ticketsales te realiseren.

Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ananda Wellness & Retreat Conference Center

Villapark Fontein

Banda Abou

Curaçao

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen