Gratis

Meerdere data

Culturele Stadswandeling: Kick-off Stadspodium Community

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Nieuwe Veste

6 Molenstraat

4811 GS Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op 6 maart trappen wij, met een culturele stadswandeling, onze community af. Een super toffe plek voor Bredase creatievelingen!

Over dit evenement

Voor de aftrap organiseren we een culturele route. Op vijf verschillende locaties in de binnenstad van Breda zullen kunstwerken te zien zijn, gemaakt door Bredase amateurkunstenaars van verschillende disciplines. Dit zijn kunstenaars van alle leeftijden, de route is ook voor zowel jong als oud leuk om te lopen!

Je schrijft je in voor een tijdstip tussen 13:00 en 17:00 (een ticket is geldig voor max. 2 personen). Op het door jou gekozen tijdstip word je verwacht bij de hoofdingang van de Nieuwe Veste (Molenstraat). Hier krijg je wat uitleg, een routekaart en een informatieboekje. Vanaf hier kun je beginnen met lopen en het bewonderen van alle mooie kunst die Breda in zich heeft. Tijdens de wandeling krijg je ook de kans om je innerlijke kunstenaar naar buiten te halen door mee te werken aan een (gezamelijk) kunstwerk

Wil je graag komen maar heb je niemand om mee te gaan? Geen probleem, stuur ons een mailtje via e.munnichs@nieuweveste.nl en we zullen kijken of we je kunnen matchen met iemand anders die ook alleen komt.

Hopelijk tot 6 maart!

Delen met vrienden

Locatie

De Nieuwe Veste

6 Molenstraat

4811 GS Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen