Connect & Inspire | Fysiek

Connect & Inspire | Fysiek

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Fletcher De Kalkovens

311 Havenstraat

1271 GD Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Connect & Inspire, voor (freelance) recruitment professionals

Over dit evenement

De Connect & Inspire wordt georganiseerd om met elkaar kennis op te doen en de verbinding tussen experts en opdrachtgevers te versterken. Elke maand staat er een ander inhoudelijk onderwerp centraal en nodigen we een professional uit om zijn/haar kennis, ervaring en expertise te delen.

Wij nemen je mee met spraakmakende sprekers uit het vak die hun visie op de toekomst geven en jou inzicht geven in de meest recente ontwikkelingen in het recruitmentvak.

Daarnaast kun jij expert verhalen horen van freelancers die aangesloten zijn bij het inmiddels bewezen concept van Sales Marketing Group die gelijktijdig ook een Inspire & Connect event hebben.

Tot slot is er voldoende ruimte om met vakgenoten kennis te maken en alle ins en outs van Recruitment Group te leren kennen.

Sprekers

Hoe ziet de toekomst van de recruiter eruit?

Hoe ziet de toekomst van de recruiter eruit en hoe gaat Recruitment Group jou een boost geven om toekomstbestendig en vooral met nog meer plezier, succesvol te zijn.

Paul van Campen (mede oprichter Recruitment Group) neemt je mee in zijn visie en geeft je inzicht in de veranderingen die het recruitmentvak doormaakt.

Waarom Employer Branding zo belangrijk is!

Ton Rodenburg (strategy director en mede oprichter van het Rotterdamse reclamebureau ClubgeistBVH) is gepassioneerd door talent en branding. Gefascineerd door wat mensen 'prikkelt' om te werken en zich in te zetten voor hun bedrijf. Uitgedaagd door de vraag hoe bedrijven energie te geven en hun uniciteit te vinden, te creëren of te versterken. Vragen die tegenwoordig steeds belangrijker worden omdat merken en culturen worden gebouwd door echte ervaringen en echte communicatie door echte mensen. Branding inside out: het winnen van de betrokkenheid en passie van de belangrijkste klanten van elke organisatie; de medewerkers. Ton neemt je mee in een sprankelende kennissessie over Employer Branding.

LinkedIn

Dolf Kos (oprichter van Sales Marketing Group) is een echte LinkedIn master. Hij coacht de partners van SMG met als doel hen nog succesvoller te laten ondernemen. Dolf Kos beschikt over vele jaren LinkedIn ervaring met het vinden van opdrachten aan de hand van zijn freelance en interim ervaring bij gerenommeerde retailers. Met zijn posts op LinkedIn lukt het hem met tienduizenden views zich in de kijker te spelen onder recruiters en andere belangrijke stakeholders binnen het netwerk.

Programma

16:30 – 17:00 Inloop moment 1

17:00 – 18:00 Optioneel: LinkedIn sessie (Dolf Kos) zowel voor Sales Marketing Group als voor Recruitment Group

18:00 – 19:00 Inloopmoment 2 + Buffet en netwerken

19:00 – 20:00  De toekomst van recruitment (Paul van Campen)

20:00 - 21:00 Employer Branding (Ton Rodenburg)

21:00 – 22:00 Borrel en netwerken.

Netwerken en jezelf blijven ontwikkelen? Meld je aan via Eventbrite! 

Mocht je later willen aansluiten dan is dat uiteraard geen probleem. Laat dit wel even aan ons weten. 

Delen met vrienden