€ 8

ColourB present Lois Jane B-day Bash..!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

VINN

Weena 701

3013 AM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De eerste editie van COLOURB vieren we met de bday bash van DJ Lois Jane..!

Over dit evenement

Dit jaar is de eerste editie van COLOURB. - dit Event staat voor kleuren en de kleuren staan voor diversiteit. Iedereen is welcome op het Event. Diversiteit betekent verscheidenheid dus verschillende etnische groeperingen komen samen tijdens dit Event!

Elke editie linken wij aan een kleur. Elke kleur heeft een betekenis. De eerst kleur die wij gaan presenteren is de kleur blauw. Deze kleur staat voor vertrouwen duidelijke communicatie en betrouwbaarheid!

De eerste editie van COLOURB vieren we met de bday bash van djloisjane. Deze dj is al jaren een begrip in de urban scene en wij willen haar op deze manier een leuke verjaardag geven.

COLOURB of Dit Event vind plaats in Rotterdam. ( adress ) De locatie is beperkt vol = vol dus bemachtig je kaartje op tijd ! Het Event is van 23:00 tot 04:30 kom jij ook de kleur blauw vertegenwoordigen ?

De line up maken wij nog niet bekend maar we stellen je gerust want zodra de line up klaar is zullen wij deze kleurige line up aankondigen met spectaculaire dansers uit de bubbeling scene.

Genres op het Event: house / afrohouse / urban / r&b / dancehall / bubbeling /

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

VINN

Weena 701

3013 AM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen