Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Het lijkt erop dat dit evenement al is afgelopen.

Bekijk toekomstige evenementen van deze organisator of organiseer je eigen evenement.

Bekijk toekomstige evenementen Evenement aanmaken

Co-Creatie Meeting Smart Cities & Buildings

ICSE

Dinsdag 12 maart 2013 van 18:00 tot 21:00 (CET)

Co-Creatie Meeting Smart Cities & Buildings

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
Open Ticket
Het Open Ticket is voor professionals die graag wil deelnemen aan deze Co-Creatie Meeting.
Beëindigd € 49,00 € 2,22 € 10,76
Cooperative Ticket
Het Cooperative Ticket is voor Coöperatieleden die een jaarovereenkomst hebben bij ICSE. Wilt u meer weten over een Coöperatielidmaatschap? Neemt u dan contact op met ICSE via patrick@icse.nl of 040-7877777
Beëindigd Gratis € 0,00 € 0,00

Deel Co-Creatie Meeting Smart Cities & Buildings

Evenementgegevens

Op dinsdag 12 maart 2013 staat de Co-Creatie Meeting Smart Cities & Buildings gepland. Vanuit Strijp-S ontwikkelt het ICSE innovatieve producten en services waarbij de samenwerking met de ondernemers op Strijp-S een belangrijke rol speelt. Tevens wordt er samengewerkt met partijen vanuit de Green Deal Brabant die getekend is op 4 februari 2013 op de Technische Universiteit Eindhoven.                    

Graag nodigen wij u uit op dinsdag 12 maart op Strijp-S in Eindhoven van 18.00 tot 21.00 uur voor de Co-Creatie Meeting Smart Cities & Buildings

                                                    

Voor zelfstandige professionals bestaat de mogelijkheid om deel te gaan nemen aan  het Programma Smart Cities & Buildings. Een coöperatief programma dat werk met innovatieve en flexibele werkvormen waarmee start ups en bestaande ondernemingen flexibele support kunnen verkrijgen voor hun innovatieve groeiplannen.

 

 

Agenda dinsdag 12 maart 2013

 
18.00 - 18.30 Ontvangst met koffie, thee en broodje
 
18.30 - 18.45 Introductie, Patrick van Deursen  
 
18.45 - 19.45 Smart Cities & Buildings

Inspirerende presentatie van Marcel Clerx, directeur van het Urban Wheelz Center die u meer inzicht geeft in  mobiliteitsvraagstukken en elektrische oplossingen. Wat is er vandaag voor professionals en/of consumenten beschikbaar en in ontwikkeling. Wilt u weten wat dit voor u kan betekenen?

 
19.45 - 20.00 Pauze
 
20.00 - 20.45 Brainstorm
 
Wij bespreken gezamenlijk het coöperatief programma, de ontwikkelingen, de projecten en services van Smart Cities & Buildings die in open innovatie uitgewerkt worden. Het is een gelegenheid waar u ook uw persoonlijke ambities en uitdagingen kunt delen met de diverse deelnemers. Hoe gaan wij door slimmer samen te werken innovaties versnellen?
 
20.45 - 21.00 Afsluiting 
  

 

U kunt zich aanmelden via de registratieknop bovenaan de pagina. Hier kunt u uw persoonlijke gegevens registreren en eventueel die van collega's. Voor vragen kunt u contact opnemen met ICSE, contactpersoon Patrick van Deursen op telefoonnummer 040-787777 en via e-mail patrick@icse.nl                                      

                                                                          

 

                                             

 

Het ICSE is een innovatie coöperatie voor clusters van bedrijven, kennis-, en overheidsinstellingen die werken aan duurzame en sociale innovaties. Wij werken vanuit open innovatie en co creatie met slim en creatief ondernemerschap. Key focus areas zijn Cooperative Entrepreneurship, Plastics & Sustainability, Social Innovation and Smart Cities & Buildings.

 

Heb je vragen over Co-Creatie Meeting Smart Cities & Buildings? Neem contact op met ICSE
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Waar en wanneer


Strijp-S
Torenallee 20
5617 BC
Eindhoven
Nederland

Dinsdag 12 maart 2013 van 18:00 tot 21:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

ICSE

Het ICSE verbindt duurzame professionals met elkaar én met opdrachtgevers voor het versterken van duurzaam ondernemerschap.

Wij ontwikkelen innovatieve en coöperatieve werkvormen voor duurzame professionals waarbij het delen van kennis, faciliteiten en middelen belangrijke instrumenten zijn voor waarde creatie. Via co-creatie én samenwerking tussen bedrijven, kennis- en overheidsinstellingen creëren wij nieuwe mogelijkheden.

  Contact opnemen met de organisator
Co-Creatie Meeting Smart Cities & Buildings
Evenementen in Eindhoven Cursus

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.