€ 18,77

CLASSIC MEETS JAZZ 2020

16+

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cultuurkoepel Heiloo

Kennemerstraatweg 464

1851NG Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Luisterrijk klassiek en ‘happy’ jazz van de bovenste plank!

Over dit evenement

Na het grote succes van Classic Meets Jazz 2019 zijn de verwachtingen hoog voor Classic Meets Jazz 2020. Het muzikale concept belooft namelijk veel goeds!

Tijdens deze tweede editie staat de muziek van W.A. Mozart en Duke Ellington centraal. Producer Erik Nap, die wederom borg staat voor de hoge kwaliteit van zowel de inhoud als de uitvoering, zegt gekscherend: "Je zou dit concert ook AMADEUS MEETS THE DUKE kunnen noemen"! Evenals op 6 oktober jl. is pianist Maarten den Hengst weer van de partij, die samen met internationaal viooltalent Floor le Coultre (30) de mooiste sonates van Mozart ten gehore gaat brengen! Floor werd in 2011 benoemd tot Jong Muzikaal Talent Nederland!

Natuurlijk is Classic Meets Jazz niet compleet zonder publiekslieveling en vocaliste Deborah Carter. Zij staat bekend om haar grote voorliefde voor Ellington-muziek en wordt op de piano begeleid door Lex Jasper, op de contrabas door Edwin Corzilius en op de drums door Frits Landesbergen. David Lukacs, saxofoon/klarinet, kennen we van de Dutch Swing College Band en treedt op als speciale gast.

Voor liefhebbers een gezelschap om van te watertanden! Logischerwijs komt ook de muziek van Billie Strayhorn aan bod en passeren klassiekers als Take the A train, Mood Indigo en In a sentimental mood de revue!

Reserveer tijdig voor deze nostalgische, luisterrijke middag!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cultuurkoepel Heiloo

Kennemerstraatweg 464

1851NG Heiloo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen