Circus Festival Breda

Circus Festival Breda

Venster Acties en details

Vanaf € 16,92

Datum en tijd

Locatie

Veilingkade 9a

9a Veilingkade

4815 HC Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Circus Festival Breda

Over dit evenement

Ja welgemeend publiek, het Circus Festival Breda 2022 gaat eindelijk weer los barsten!

Want tijdens het laatste weekend van september staan er op Circus Festival Breda bijzondere artiesten klaar om je te verrassen, verbazen en ontroeren!

Klamme handjes, op het puntje van je stoel zitten en schateren van het lachen; dat willen we op 24 en 25 september in Breda teweeg brengen met Circus Festival Breda; een festival waar plezier, verwondering en humor centraal staan en de beste circusartiesten de programmering voeden. Ook aan muzikaal talent zal het niet ontbreken.

Circus Festival Breda wil de diversiteit van het circus laten zien; van intiem tot grotesk en van straat tot tent. Het Circus Festival Breda is voor iedereen! We hebben fantastische voorstellingen in onze traditionele circustenten. Maar we hebben ook straattheater, workshops en acrobaten in de open lucht. Voor iedereen is er wel wat te beleven.

Circus Festival Breda 2022 vind plaats op STEK en Belcrum Beach. Binnenkort meer informatie over het programma en alle nieuwtjes vind je op onze website Circus Festival Breda

Koop nu je Passe-Partout met korting!

23 juli gaan namelijk de EARLY BIRD CIRCUS FESTIVAL BREDA TICKETS in verkoop!

Een EARLY BIRD WEEKEND TICKET kost € 45,- *(normale prijs is € 65). Ook hebben we een EARLY BIRD IENIEMINIE WEEKEND TICKET, speciaal voor kinderen tot 12 jaar nu voor €15,- (normaal €30,-). Hiervoor krijg je toegang tot alle waanzinnige acts en shows op zowel de zaterdag als de zondag.

Toch liever een dag ticket? Een EARLY BIRD DAG TICKET kost voor zaterdag 24 september € 25,-* (normaal € 37,50) en de zondag 25 september kost € 20,-* ( normale prijs is € 32,50).

*Alle prijzen zijn exclusief servicekosten.

Foto: PHOTEDby Edwin Wiekens

Afbeelding van Circus Festival Breda

Delen met vrienden