Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
CIC - Meetup #01

Over dit evenement

De volgende bijeenkomst van de Conversational Interface Coalition (CIC) vindt plaats bij de Hogeschool Utrecht op de Uithof, op 7 juni 2019 van 09:30-12:00 uur, met aansluitend een lunch.

Deze keer is het een werkbijeenkomst. We vragen deelnemers om projectideeën rondom Conversational Interfaces bij ons in te dienen. Tijdens de bijeenkomst gaan we deze ideeën gezamenlijk verder uitwerken in groepjes van geïnteresseerden. Daarna hopen we dat we veelbelovende ideeën verder kunnen brengen tot gezamenlijke projectvoorstellen.

Op Basecamp (gezamenlijke projectomgeving) vind je wat achtergrondinformatie en een format voor het maken van een eerste schets van het idee. We ontvangen graag jullie projectideeën uiterlijk op 3 juni via email: cic@conversational-interface-coalition.org (mocht je niet in Basecamp zitten mail dan ook even).

Voor de goede orde: het is niet verplicht om een projectidee in te dienen om deel te nemen aan de bijeenkomst, je kunt tijdens de bijeenkomst bijdragen aan ideeën die door anderen ingediend zijn.

Programma

09:30-10:00 uur

Introductie: welkom, kennismaking, stand van zaken CIC, opzet van de bijeenkomst

10:00-10:30 uur

Korte pitches van de ingediende projectideeën door de idee-eigenaren, gevolgd door vorming van groepjes rondom de ideeën.

10:30-11:30 uur

Uitwerking van de projectideeën binnen de groepjes, met concrete vervolgstappen, gekoppeld aan mogelijke financieringsbronnen.

11:30-12:00 uur

Presentatie van de uitgewerkte ideeën en verdere aanvulling.

12:00-13:00 uur

Afsluiting, vervolgstappen en netwerklunch.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen