€ 10,01

Business Masterclass

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Biznis Hotel

100 Zelebaan

9160 Lokeren

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben jij ondernemer en zijn je inkomsten onregelmatiger dan je zou willen, maar weet je niet goed wat je kan doen om een voorspelbare omzet te krijgen? Of werk je keihard maar zie je dat niet op je bankrekening?

Mijn naam is Jarno De Smet, de drijvende kracht achter De Topondernemer. Ik ben expert op het gebied van marketingstrategieën en bedrijfsgroei. Mijn eerste bedrijf heb ik op minder dan vijf jaar tijd naar de top van zijn sector gebracht. Sindsdien heb ik al tientallen ondernemers geholpen om hun bedrijf te optimaliseren en te maximaliseren. Ik sta bekend om mijn duidelijke aanpak, praktische tips en stipte opvolging zodat je op korte termijn resultaat hebt.

Op 16 april geef ik een live Business Masterclass in Lokeren waarin je toon hoe je je bedrijf laat groeien: gestructureerd, zonder chaos en zonder cashflowproblemen. Die aanpak werkt voor iedereen, dus ook voor jouw bedrijf.

Tijdens het event ga je de volgende dingen leren:
- Welke taken cruciaal en prioritair zijn voor je bedrijf en hoe je die aanpakt
- Hoe je via de juiste strategie en organisatie telkens weer nieuwe leads en klanten krijgt
- De beste manieren om je bedrijf te laten groeien
- Hoe je ervoor zorgt dat je kan stoppen met brandjes te blussen

Als je dus meer omzet, cashflow en rust wil, meld je dan nu aan voor deze inspirerende Business Masterclass op 16 april in Lokeren. Een ticket kost maar 7 euro, dus voor de prijs moet je het niet laten. Het is ook een uitstekende netwerkmogelijkheid want tientallen collega-ondernemers zijn al ingeschreven. Ik zou het super vinden om ook jou te ontmoeten. Alvast bedankt voor je aanmelding en we zien elkaar snel.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Biznis Hotel

100 Zelebaan

9160 Lokeren

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen