Business Flo(w) Live - jouw familiesysteem en het succes van je business

Business Flo(w) Live - jouw familiesysteem en het succes van je business

Venster Acties en details

€ 238,37

Datum en tijd

Locatie

HQ Vianen

Bolgerijsekade 3

4131NT Vianen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Ervaar de magie van familieopstellingen voor je business, zodat het voluit kan stromen op alle vlakken.

Over dit evenement

Afbeelding van Business Flo(w) Live - jouw familiesysteem en het succes van je business

Je bent vol passie en vertrouwen gestart met je business, werkt hard, hebt veel gave ideeën. Maar het stroomt nog niet zoals je voor ogen had en af en toe ben je het plezier ook een beetje kwijt.

Je schippert tussen je hoofd en je hart. Je hoofd zegt: ‘Ah joh kom op, we gaan het gewoon doen, even gas geven.’ en je hart en intuïtie willen niets liever dan de flow volgen en alles laten ontvouwen zoals de bedoeling is. Als jij klaar bent met deze flipperkast, is deze dag voor jou.

Want leukerd, het kan en mag anders!

Het kan makkelijker dan hoe jij het nu doet. Het mag moeitelozer dan het nu gaat. Je hoeft niet dieper te graven, te helen en eindeloos te zoeken. Het is tijd dat je het licht gaat toelaten. Wat je daarvoor hebt te doen is jouw plek innemen in je familiesysteem. Zodat jij kan ontvangen en de natuurlijke flow van overvloed kan stromen zoals de bedoeling is.

Oke Flo, maar wat heeft je familiesysteem hiermee te maken?

De relatie met je moeder en vader en alle vrouwen uit jouw familiesysteem hebben een direct effect op het succes en plezier in je business. In hoeverre kan jij alles van je moeder ontvangen? De mate waarin jij dit kan en doet, vertegenwoordigt de hoeveelheid levensenergie en creatiekracht die er door jou en je business kan stromen.

Wanneer jij je vrouwenlijn, met alles wat daarin gezien en gevoeld wil worden, volledig kunt accepteren en omarmen zal die levensenergie meer gaan stromen.

Wat jij te doen hebt, is je eigen plek innemen in jouw familiesysteem. Dit geeft je de kracht om niet alleen jezelf en je business te dragen, maar je zal je ook gedragen voelen. En ik kan je vertellen: dat is heerlijk!

Tijdens het Business Flo(w) event ga je voelen en ervaren hoe het is om je eigen plek in te nemen en je te laten dragen door jouw vrouwenlijn. Daardoor:

  • Voel je rust, ontspanning en plezier
  • Ervaar je zin om in beweging te komen vanuit helderheid
  • Voel je gedragenheid en vertrouwen in de keuzes die je maakt
  • Stroomt het weer.

Dompel je onder in een dag vol inzichten, loslaten, omarmen, verbinden en fun! Met oefeningen vanuit systemisch werk kom je erachter welke blokkades jij nog vanuit je vrouwelijke familielijn mag aankijken en loslaten. Zodat jij weer de flow en fun in je business kan ervaren.

---

“Het is een dag voor jezelf, je business, je toekomst en je flow in verbinding met elkaar! Dikke aanrader!” -Eva Mangal, Milennial Medium -

"Een dag die ging over ontladen en opladen. Het was een priceless dag met priceless vrouwen, die nog steeds aan het nadeinen is op een positieve manier. Dank voor het koersen op jouw intuïtie en moed ‘in the unkowm’. You truly walk your talk." - Claudia Lucardie, Soulrecipe -

---

Kom je ook de magie van familieopstellingen voor je business ervaren?

Ga samen met mij en een groep likeminded souls joyful de diepte in en laat die heerlijke business flow weer stromen! Inclusief magical soul lunch van Soul Recipe.

Delen met vrienden