€ 80 – € 120

Burnout - HSP & Human Design Workshop

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zaal Van Trier

Van Trierstraat 40

2018 Antwerp

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

BURNOUT & HUMAN DESIGN 1 dag Workshop
80 EURO (Human Design Bodygraph inbegrepen)
------------------------------------------------------------------
Burnout hebben, gehad hebben of tegen een burnout aanlopen heeft grote gevolgen voor jezelf, je gezin, je werk - kortom je hele leven. Er zijn veel manieren om naar burnout te kijken of eraan te werken. Belangrijker is echter: je leven leiden volgens jouw specifieke design. In feite staat al van bij de geboorte vast òf en waar je vatbaar bent voor burnout.

Veel mensen komen er na een burnout of tijdens een burnout achter dat ze HSP (hoog sensitief persoon) zijn. Het lijkt soms wel of beide hand in hand gaan.


Vaak wordt gekeken naar allerlei factoren waar je weinig of geen vat op hebt. De (werk)omgeving, werk(druk & organisatie), houding van baas, collega's etc.

Zoals met de meeste uitdagingen in ons leven is het echter ook bij burnout kwestie van de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor wat zich voordoet. Het probleem bij de wortel aan te pakken. Niet bij de symptomen, al kan dat ook al veel betekenen natuurlijk. Beginnen bij jezelf dus. Iedereen is uniek. Ken jij de handleiding van je eigen leven ?

De kernvraag bij burnout is: over welke energie beschik ik (van nature), én, hoe gebruik ik die optimaal ? Waar en wanneer riskeer ik in het rood te gaan ? Hoe neem ik het best beslissingen ? Welke taken/job zijn voor mij bestemd, en welke niet ?

In deze workshop willen we een unieke manier aangeven om naar burnout te gaan kijken en ermee aan de slag te kunnen.

1. HUMAN DESIGN
Elkeen van de deelnemers krijgt zijn eigen Human Design graph. Aan de hand daarvan leggen we uit hoe "jij" het beste functioneert.

2. ENNEAGRAM
Ook van het Enneagram krijg je je type mee en leggen we je uit welke kwaliteit je staat te ontwikkelen om je stress heel erg te verminderen.

3. BODYWORK
We leren je een aantal zeer simpele, maar zeer doeltreffende oefeningen aan die je op jezelf kan toepassen en die zeer regenererend zijn.

4. SUPERFOODS
We geven je de lijst van de basis superfoods mee die niet mogen ontbreken in je dagelijks dieet en die een hemel van verschil maken als je die dagdagelijks eet.

Giulia May heeft zelf jaren gevochten tegen een burnout en kan dus uit ervaring spreken over deze methoden.

Stuur een mail naar giulia.sunriseray@gmail.com

Andere data zijn:
Zondag 23 September 2017 (Antwerpen) - VOLZET
Zaterdag 11 November 2017 (Amsterdam)
Zondag 3 December 2017 (Antwerpen)


Er is bij de keuze van de zaal rekening gehouden met mensen die nu een burout hebben, in plaats van stoelen heeft iedereen een matje, kussen en deken - zodat je optimaal en in alle rust kan deelnemen aan de Workshop en eventueel even kan rusten als dat nodig is.

------------------------------------------------------------
Spread the word... invite your friends.
------------------------------------------------------------
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zaal Van Trier

Van Trierstraat 40

2018 Antwerp

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen