Bruidsmodeshow Dani van Toll - Hoorn

Venster Acties

Bruidsmodeshow Dani van Toll - Hoorn

Wegdromen bij de mooiste trouwjurken? Mocht je nog wat inspiratie voor jouw bruiloft kunnen gebruiken, mis onze bruidsmodeshow dan niet!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

De Witte Valk B.V. 175 Dorpsstraat 1689 GB Zwaag Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen restituties

Over dit evenement

  • 3 uren
  • eTicket voor mobiel

Lieve bride to be,

Als aanstaande bruid in de zoektocht naar de ultieme trouwjurk kun je altijd wel inspiratie gebruiken. Daarom mag je onze bruidsmodeshow op 2 februari absoluut niet missen! Deze avond showen we onze nieuwe collectie live op de catwalk. Meer dan 60 unieke stijlen van labels als Pronovias, Enzoani, Maggie Sottero en Demetrios zullen voorbij komen. Als klap op de vuurpijl maak je ook nog eens live kans op een voucher met een waarde van maar liefst 1000 euro die je kunt besteden aan een bruidsjurk.

Mocht je na afloop een afspraak met ons boeken, of heb je deze toevallig al staan, dan kun je bij ons een waardebon met een bedrag van 200 euro ophalen.

De entree voor onze modeshow is volledig gratis. Wil je verzekerd zijn van een front row seat? Dan kun je die voor slechts 5 euro per persoon reserveren. Iedere bruid die een front row seat reserveerd krijgt een extra voucher ter waarde van 100 euro naast de waardebon van 200 euro die je ontvangt bij het boeken van een afspraak.

Per gezelschap kun je maximaal 4 tickets reserveren.

Liefs,

Dani van Toll Bruidsmode

Datum: 2 februari 2023

Aanvang: 19:30 uur

Start modeshow: 20:00 uur

Entree: gratis

Locatie: De Witte Valk, Dorpsstraat 175 Zwaag