Verkoop beëindigd

BOOST JE BUSINESS - LET’S GO RIIDEO

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Westhoff

Kruisweg 22

(Naast Haarlem CS)

2011 LC Haarlem

Netherlands

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

LET'S GO RIIDEO - 3-DAAGSE BUSINESS BOOST

JE HEBT EEN MOOIE BUSINESS EN JE BENT DAGELIJKS DRUK IN DE WEER OM JE AMBITIE WAAR TE MAKEN. DRUK - DRUK - DRUK, WIE KENT HET NIET. MAAR WANNEER HEB JE VOOR DE LAATSTE KEER EEN STEVIGE PAS OP DE PLAATS GEMAAKT OM JE EIGEN BUSINESS TEGEN HET LICHT TE HOUDEN? HOE GOED KEN JIJ JE EIGEN BUSINESS EIGENLIJK? EN ALS JE NADENKT OVER DE TOEKOMST VAN MORGEN, WELKE ROL SPEEL JE DAN ... OF ZOU JE WILLEN SPELEN?

Zomaar wat vragen die iedere ondernemer zichzelf van tijd tot tijd zou moeten afvragen. De tijd dat de toekomst maakbaar was, ligt echter achter ons. Even een snelle scan uitvoeren, een strak blauwdrukje met ferme stappen uitwerken, en hup de reis van A naar B gecontroleerd volbrengen blijkt steeds vaker uit te monden in stevige frustraties.

LET’S GO RIIDEO faciliteert een droom-denk-doe-omgeving waar jouw business(-idee), aannames, onzekerheden, en specifieke vragen centraal staan. LET'S GO RIDEO nodigt je uit om met je business(-idee) onder je arm buiten te gaan spelen en op ontdekkingsreis te gaan. Op reis te gaan en stap-voor-stap jouw pad te gaan ontdekken op weg naar de toekomst.

WHAT'S IN IT FOR ME?

LET'S GO RIIDEO vraagt niet alleen een financiële investering (EURO 1.950,00 ex BTW voor 3 dagen) maar ook een stevige investering in tijd en aandacht. Dus de vraag is terecht 'What's in it for me?'.

LET'S GO RIIDEO garandeert geen blauwdruk die jouw binnen de kortste tijd op de gedroomde plek van bestemming gaat brengen. LET'S GO RIIDEO garandeert wel een berg aan inzichten en mooie tools die je tijdens je reis continue kunt blijven gebruiken. Je werkt samen met andere helden die bereid zijn de veilige box te verlaten en 'het' te gaan ontdekken.

Je gaat doen, jezelf voor het blok zetten, vastzitten, loskomen, je nek uitsteken, verhalen vertellen, bouwen, schrappen, bijschaven, afstand nemen, terugstappen ... en meer.

LET'S GO RIIDEO IS AN INVITATION TO PLAY ... ONCE AGAIN.
> DAG 1 - BLOK 1 - REFLECTION

Waar kom je vandaan? Waar sta je nu? Dit zijn de centrale vragen van blok 1. Terugkijkend op de reis tot nu toe, wat zie je allemaal? Welke krachten hebben invloed op jouw speelveld? Hoe ziet je huidige business model eruit? Wat gaat goed? Wat kan beter?

> DAG 1 - BLOK 2 - IMAGINATION

In blok 2 kijken we naar de dag van morgen, en ga je op zoek naar jouw droom. Hoe zie jij de wereld? In wat voor wereld zou jij willen leven? Welke mooie bedrijven ken jij? Welke dromen liggen er opgesloten in je hoofd? En welke waarde heeft die droom voor je klanten (van nu en in de toekomst).

> DAG 2 - BLOK 3 - IDEATION

Blok 3 staat volledig in het teken van het verzamelen ideeën, heel veel ideeën waarvan je denkt dat die het verschil kunnen gaan maken. En heb je dan een stapel ideeën voor je liggen dan wordt het tijd keuzes te maken. Keuzes die je meeneemt naar het volgende blok.

> DAG 2 - BLOK 4 - DESIGN

Tijdens blok 4 pak je alle nieuwe inzichten en ga je kijken hoe alles in elkaar past. Je gaat aan de slag met je (nieuwe) business model en je schets een route met acties. En je kijkt daarnaast even naar de hobbels die je tegen gaat komen.


EXPLORATION & OBSERVATION

Met alle resultaten uit de voorgaande stappen onder je arm stap je naar buiten. Want dromen over hoe het anders kan zonder ‘het’ ook echt te gaan doen is zonde van je kostbare tijd. Je krijgt tools mee die je kunnen helpen op je reis. En we houden contact uiteraard voor het geval er zich ‘help-er-moet-nu-iets-gebeuren-ik-loop-compleet-vast’ momenten voordoen.


> DAG 3

NA 6 WEKEN STAAT DAG 3 VAN LET’S GO RIIDEO OP HET PROGRAMMA. JE ZULT HET NODIGE HEBBEN MEEGEMAAKT. WAT GING GOED EN WAT VIEL BEST WEL TEGEN? HOE STAAT HET MET DE AANNAMES WAARMEE JE DOOR DE DEUR VAN EXPLORATION & OBSERVATION BENT GESTAPT. DE INHOUD VAN DAG 3 ZAL WORDEN BEPAALD OP BASIS VAN JE ERVARINGEN, NIEUWE INZICHTEN, NIEUWE VRAGEN, EN MEER.
INBEGREPEN

  • RIIDEO TOOLBOX (RIIDEO COMIC - RIIDEO WERKBOEK - SET MET MARKERS EN POST-ITS
  • DRINKS & LUNCH
  • ONLINE SUPPORT TIJDENS DE STAP 'EXPLORATION & OBSERVATION'
  • OPEN HOUSE VRIJDAGMIDDAG 2-WEKELIJKS STUDIO 1913 IN HAARLEM, INCL DRINKS & SNACKSDelen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Westhoff

Kruisweg 22

(Naast Haarlem CS)

2011 LC Haarlem

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen