US$ 149

Boekpresentatie RESET! De 9 stappen om in beweging te komen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ananda Wellness & Retreat Conference Center

Villapark Fontein

Banda Abou

Curaçao

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

LANGUAGE: DUTCH


BOEKPRESENTATIE RESET (TOEGANG GRATIS MET GEBRUIK VAN UW PROMOTIECODE)

Op maandag 11 september van 09.00 tot 11.00 uur presenteert Erik Jan zijn boek Reset! in Curaçao. Samen met Sharon Vassell heet hij u welkom bij Ananda Welness Retreat and Conference Center. De toegang is gratis en uiteraard stelt Erik Jan het op prijs wanneer u na de presentatie het boek aanschaft. Dit boek is persoonlijk gesigneerd en kost Naf. 45.

Sharon Vassell van Ananda Welness Retreat and Conference Center over de keuze van Erik Jan voor de locatie: “Als Ananda zijn wij erg enthousiast dat Erik Jan Koedijk zijn boek komt introduceren en extra workshops geeft. Erik Jan was hier ook ruim een jaar geleden met de Business X-Factor workshops en koos toen ook voor onze locatie. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan Curaçao als een wellness bestemming, ook voor business. Op de locatie van Ananda is alle ruimte voor de boekpresentatie en workshops in het airconditioned conference center. Wat wij mooi vinden is dat Erik Jan ook schrijft over het resetten van jezelf. Wij als Ananda zijn daar heel blij mee. In het zakenleven is het niets zo belangrijk als af en toe jezelf weer terugvinden. Bij Ananda bieden wij ook ruimte voor Yoga en meditatie.”

HET BOEK RESET!

Als een computer of telefoon het niet goed doet, zet u hem uit en opnieuw aan. Zo helpt dit boek organisaties, teams en mensen om de knop om te zetten. De afgelopen twintig jaar van Erik Jan's carrière viel hem namelijk één aspect telkens op: hoe we met elkaar samenwerken en communiceren is voor verbetering vatbaar. Tijd voor een reset, zodat we opnieuw verbinding met elkaar kunnen maken. Verbinding door goed na elkaar te luisteren, respect voor elkaar te hebben en van veranderen een feestje te maken.

Erik Jan heeft Reset! voor u geschreven. Om u te inspireren. Om u te activeren. De negen hoofdstukken zorgen samen voor een gegarandeerde wake-upcall. Sommige voorbeelden of theorieën zijn misschien niet heel recent, maar het gaat erom dat ze relevant voor u zijn. Geldt het voorbeeld nog steeds voor u of in jw organisatie? Kom in beweging! U kunt elk hoofdstuk zien als een snoepwinkel, waaruit u kunt meepikken wat u het lekkerst vindt. Kies de negen stappen die bij u passen en reset!


DE BOEKLANCERING IN NEDERLAND

Reset! is officieel gepresenteerd op 14 februari 2017 in Nederland. De presentatie werd enthousiast ontvangen en binnen enkele maanden was Reset! een managementboek bestseller, die de nummer 1 positie heeft behaald en in Nederland door veel medewerkers en managers van organisaties, onderwijsinstellingen en overheden wordt gelezen.

De recensies zijn lovend en de lezers zijn blij met de inhoud.

Minister Hennis

Erik Jan reikt hier zijn boek Reset! uit aan minister Hennis-Plasschaert


WAT MAAKT HET BOEK RESET UNIEK?

Niemand kan exact voorspellen hoe we over 20 jaar werken en leven, maar één ding is zeker: onze wereld verandert sneller dan we kunnen bijhouden. Dat is geen bedreiging, maar biedt juist kansen. Erik Jan geeft je met dit boek een mogelijkheid om kansen te ontdekken. Door u aan het einde van de sessie het boek Reset! mee te geven, wordt u direct geactiveerd en gemotiveerd om de elementen die u aanspreken toe te passen. U start dus direct met de start aan een betere versie van uzelf, iets dat uw prive omgeving en zakelijke omgeving op prijs zal stellen. Erik Jan spreekt uit eigen ervaring. Hij is heel open over de weg die hij de afgelopen jaren heeft bewandeld om zijn communicatie en verbinding met anderen te verbeteren.

Want zeg nu zelf... zou het niet geweldig zijn wanneer u niet pas in beweging komt als de alarmbellen afgaan, maar zelf aan het roer staat? Als u uw organisatie zo kunt inrichten dat mensen ondersteund worden om in beweging te komen? En u zichzelf als een vis in het water voelt in deze turbulente tijden?

Erik Jan Koedijk in Ananda theater

Erik Jan verleden jaar in Curacao tijdens de succesvolle Social Media Workshops

Erik Jan was een jaar geleden in Curacao om diverse Social Media en management trainingen te geven, samen met Henkjan Smits. Er werd toen heel positief gereageerd op de interactieve Quiz.


OVERIGE INFORMATIE

Hieronder vindt u overige informatie over de locatie en een overzicht van alle sessies die Erik Jan deze week in Curacao orgnaniseert. Komt u tijdens meerdere sessies dan zal er gezorgd worden voor een snack tussen de sessies door. Vanzelfsprekend krijgt u per bestelde ticket een gesigneerd exemplaar van Erik Jan's boek Reset!

De sessies vinden plaats in het airconditioned theater van het geweldig mooie Ananda Welness Retreat & Conference Center. Per sessie is een een kleine groep mensen dus veel ruimte om van elkaar te leren. Daarmee is het aantal plaatsen dat beschikbaar is beperkt. Uiteraard is er voor en na de sessies gezorgd voor een mogelijkheid tot netwerken met elkaar en is er koffie, thee en detox/infused water beschikbaar.


Martin Hersman leest Reset het boek

Topsporter Martin Hersman leest Reset! het boek en werd ook geinterviewd door Erik Jan


OVER TICKETS DIE U KOOPT

  • Er wordt geen restitutie voor tickets verleent, nadat u ze heeft aangeschaft.
  • Neem uw ticket mee naar het evenement op papier of via uw smartphone
  • U kunt zoveel tickets bestellen als u wilt en ze hoeven niet allemaal op naam te staan, dit is ideaal wanneer u er nu een aantal wilt kopen voor uw team of later als cadeau wilt weggeven.
  • Tickets kunnen maar 1 keer worden gebruikt, tickets worden namelijk bij binnenkomst gescand.
  • Let goed op voor welke datum en voor welk tijdstip uw ticket geldt.


Over Erik Jan Koedijk

Erik Jan Koedijk komt terug naar Curaçao! Anderhalf jaar geleden organiseerde hij met Henkjan Smits de bekende Business X-Factor workshops. Van 11 tot en met 14 september 2017 introduceert hij in het Ananda Wellness Retreat and Conference Centre op Curaçao zijn boek RESET!. Zijn boek heeft recentelijk wekenlang op de nummer 1 positie van managementboek gestaan in Nederland. Daarnaast komt hij Social Media Masterclasses en inspiratiesessies over Cybersecurity organiseren. Iedere deelnemer krijgt na de sessie een gesigneerde versie van het boek Reset!

Erik Jan Koedijk komt naar CuracaoErik Jan ging online in 1991/1992. Zijn eerste baan kreeg hij in 1992. Men noemde hem 'mr. Internet'. Waar niemand zich nog bezighield met Internet, was het al zijn wereld. Hij was één van de jongste country managers binnen Nokia Enterprise Solutions (het organisatie onderdeel dat security (firewalls), mobility (smartphones) en software (apps zoals push e-mail) op de markt bracht. Later was hij verantwoordelijk voor EMEA partner marketing. Hij vestigde record na record in zijn loopbaan bij Nokia. Een toonaangevend beursconcept, succesvolle uitgerolde strategie in Second Life, een uitgekiende Europese partnerstrategie en al in 2004 internationale Social Media campagnes en twee jaar lang een Nokia Circle of Excellence sales award.

Ook voor zijn loopbaan bij Nokia brak hij records met het veiliger maken van scholen en bedrijven tijdens de 'eerste aansluiting' op het Internet (1998 tot 2002). Hij was general manager Benelux bij SurfControl en beveiligde kinderen en werknemers voor de gevaren en de donkere kanten van het Internet op school en op de werkvloer.

Hij weet mensen voor zich te winnen en zet mensen en organisaties in beweging. Hij is dit jaar 10 jaar eigen ondernemer en is nog steeds betrokken bij toonaangevende en onderscheidende projecten in zijn rol als management en organisatie adviseur en keynote spreker. Hij heeft in deze 10 jaar meer dan 100 organisaties ondersteund. Zo haalde hij in 2015 voor de Baak Ricardo Semler naar Nederland en bedacht hij het concept ‘Ricardo Semler and friends’. Een doorslaand succes, door ruim 1500 mensen bezocht en geprezen door Semler zelf. Hij bedacht een strategie om alleen via Twitter en Facebook voor bijna 300.000 euro aan ticketsales te realiseren.

Het is zijn passie om mensen, kennis en techniek bij elkaar te brengen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ananda Wellness & Retreat Conference Center

Villapark Fontein

Banda Abou

Curaçao

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen